Rejser til Kalamaki

Den skønne by Kalamaki ligger smukt i bugten Lagana. Er man en børnefamilie på jagt efter et godt alternativ til den klassiske familieferie så er Kalamaki det helt rigtige valg. Her er aktiviteter for hele familien og blandt andet kan man fornøje sig i stedets vandparker, på minigolfbanen eller med en ridetur. Stranden ved byen er forbundet med flere af områdets andre strande og her er der rig mulighed for at deltage i vandsportsaktiviteter. Er man interesseret i at komme en tur i byen bør man tage til Zakynthos by eller Laganas, hvor der ligger flere diskoteker og fodboldbarer.

I gåafstand fra Agii Apostoli finder man landsbyen Kalamaki, som derudover kun ligger 6 kilometer fra Chania. Kysten her har en masse små bugter med sandstrand, som kun adskilles af klippefremspring. I Kalamaki finder man et lille, men godt, udvalg af tavernaer og barer langs stranden. Byens mange familiedrevne hotellerne er forskelligartede, så her kan alle være med. Kalamaki har en afslappet behagelig atmosfære og byen er et godt udgangspunkt for at udforske Kretas nordlige kyst. Fra byen kommer man let omkring med bus og det er også muligt at tage taxi til en rimelig pris. Omkring en kilomter fra Kalamaki finder man byen Kato Stalos.

I den smukke bugt Lagana ligger vidunderlige Kalamaki.

Dette er et virkelig godt alternativ til den klassiske ørejse for børnefamilier på ferie og så har Kalamaki oven i købet bevaret meget af den græske charme og særligt afslappede atmosfære.

Stranden i Kalamaki er forbundet til flere af de andre trande langs kysten på denne del af Zakynthos. Nogle områder langs kysten er fredede da havskildpadder går i land på øen for at lægge deres æg. Det kommer dog ikke i vejen for badeferien, da her er masser af strand hvorfra man kan hoppe i havet.

For børn i alle aldre er det er utal af aktiviteter både i og omkring Kalamaki. Blandt udvalg kan nævnes vandparker, minigolf, ridning og vandsportsaktiviteter af forskellig art.

Er det nærmere det sprudlende natteliv man er på udkik efter i ferien så er der kort vej til Laganas og Zakynthos by, som har en del mere at byde på når det gælder diskoteker og barer.

Kalamaki er hyggelig og et godt udgangspunkt for at udforske Kretas nordlige kyst

Landsbyen Kalamaki ligger 6 km fra Chania og i gåafstand fra Agii Apostoli

Kysten har en række af små bugter med sandstrande som adskilles af klippefremspring. Langs stranden i Kalamaki ligger der et lille, men godt, udvalg af tavernaer og barer.

Hotellerne i byen er forskelligartede og mange af dem er familiedrevne. Kalamaki har en skøn afslappet atmosfære og et godt udgangspunkt hvis man ønsker at udforske Kretas nordlige kyst.

Landsbyen er populær både blandt turister og lokalbefolkningen og det er nemt at rejse mellem de forskellige byer langs kysten. For at komme omkring kan man benyttes sig af de gode busforbindelser eller man kan tage en taxi til en rimelig pris.

Byen Kato Stalos ligger ca. 1 km fra Kalamaki.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Kalamaki