Rejser til Kato Daratso

Kato Daratso er en fredelig lille badeby, der ligger på nordkysten af Kreta. Den nedre del af landsbyen Daratso, som ligger ud til havet, hedder Kato Daratso. Den er en i perlerækken af badebyer på kysten vest for Chania. Både oppe i den oprindelige landsby og nede i badebyen af nyere dato finder du gode tavernaer og restauranter, som byder på velsmagende græsk mad.

På en billig rejse til Kato Daratso kan du nyde godt af adskillige gode, børnevenlige badestrande. De er spredt ud over flere smukke sandbugter, som ligger inden for gåafstand. Det gør ferien til Kato Daratso til et oplagt rejsemål, hvis en afslappende badeferie med familien står øverst på ønskelisten. Her kan I altid finde jeres egen plads i sandet ved det indbydende Middelhav.

Udover at nyde den gavmilde sol og bade i det lune hav, er her rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandport med noget for både børn og voksne. Det er desuden ideelt, at Kato Daratso ligger så tæt på de mange tilbud i Chania, hvis I ikke blot vil dase på stranden hele ferien. Der er under fem kilometer ind til centrum af Kretas næststørste by, hvor der er adskillige interessante seværdigheder samt ikke mindst et rigt restaurant- og butiksliv. Særligt byens havn, som blev etableret i 1252 af venetianerne, er meget stemningsfuld og et oplagt udflugtsmål, når du rejser til Kato Daratso.

Udflugter

Strandene og kystbyerne er meget tillokkende, men brug også gerne rejsen til Kato Daratso som en chance for at udforske de indre dele af Kreta. Her rejser majestætiske bjerge sig og byder på masser af muligheder for at tage på vandre- eller cykleture mellem olivenlunde og  besøge landsbyer, som er langt mindre turistede. Her er der ofte traditionelle tavernaer, hvor du kan få en forfriskning inden turen fortsætter.

Selvom du og familien sagtens kan bruge hele ferien på blot at nyde det afslappende strandliv og udforske nærområdets attraktrationer, kan det også anbefales at tage på udflugter til andre dele af Kreta. Booker du en lejebil sammen med din rejse til Kato Daratso, eventuelt blot et par dage af ferien, kan du udforske alle udflugtsmål på det vestlige Kreta i dit eget tempo.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Kato Daratso

Populære hoteller i Kato Daratso

Grækenland, Kreta, Kato Daratso
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Kato Daratso
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Kreta, Kato Daratso
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)