Rejser til Koutouloufari

Koutouloufari er en lille, hyggelig landsby med omkring 600 indbyggere, som ligger ovenfor veludviklede og moderne feriested Hersonissos på Kretas nordkyst. Der er mindre end en kilometer fra Koutouloufari ned til de populære strande, hvor liggestole og parasoller står side om side i lange rækker på det bløde sand. Afstanden ned til Hersonissos og den tilokkende kyst er dog tilstrækkelig til, at der oppe i  i Koutouloufari hersker en mere afslappet atmosfære i de smalle, brostensbelagte gader.

Fredelig landbyidyl tæt på det hele

Landsbyen er derfor på mange måder et ideelt rejsemål for dig, som ønsker at rejse til et af de mest populære ferieområde på Kreta med mange strande, seværdigheder og aktivitetsmuligheder inden for kort rækkevidde, men samtidig foretrækker at bo i et lidt mere roligt, autentisk græsk miljø.

Flere af de charmerende, rustikke huse i Koutouloufari er med tiden blevet omdannet til små hoteller eller ferielejligheder og nyere hoteller er bygget med respekt for den gamle stil. Ligeledes finder du rundt om i byen et ganske godt udvalg af restauranter og små tavernaer, hvor du både kan finde græske klassikere og mere internationale retter på menuen. Efter en velsmagende aftensmad kan du slutte dagen af med en drink på en bar. Ønsker du et mere aktivt natteliv, må du bevæge dig ad bakken ned til Hersonissos. Det er desuden kun en kort taxitur mød øst til nabobyen Malia, hvor du kan udforske et af de mest livlige natteliv på øen med talrige barer, diskoteker og natklubber.

Selvom det i sig selv er en fornøjelse at opholde sig i stemningsfulde Koutouloufari, vil du nok også de fleste dage finde vej ned til strandene ved Hersonissos. Her kan både børn og voksne nyde det klare hav, som indbyder til både rolige svømmeture og mere aktiv vandsport. Nede i Hersonissos kan du desuden hoppe på en bus og tage en tur til en af strandene ved for eksempel Stalis eller Malia.

Rejser du til Koutouloufari med børn er der udover de gode badestrande rigeligt med forlystelser i nærområdet til at holde dem underholdt hele ferien. En rejse til denne del af Kreta, er dog også en oplagt chance for at besøge den gamle hovedstad Heraklion på en dagsudflugt, hvor I også lægger vejen forbi det anerkendte arkæologiske museum og det minoiske palads i Knossos, Kretas nok største seværdighed.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Koutouloufari

Populære hoteller i Koutouloufari

Grækenland, Kreta, Koutouloufari
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool
Grækenland, Kreta, Koutouloufari
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool
Grækenland, Kreta, Koutouloufari
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi