Royal Heights Resort Villas & SPA

Officiel kategori

Solfaktors kategori

537 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

De 30 værelser og suiter (ca. 35 m2 og 50 m2 med plads til i alt 4 personer) ligger fordelt i flere separate huse, der hver har enten en eller to etager. Villaerne ligger for sig selv med adgang til privat  pool-område og en lille have. Det bliver svært at vælge, for både værelserne, suiterne og villaerne har noget unikt at tilbyde - dog vil jeg sige, at villaerne egner sig godt til familier og vennepar, der rejser sammen.

De komfortable og rummelige værelser, suiter og villaer er indrettet i lyse farver med klassisk, moderne stil og med sans for detaljerne. Her er brugt kvalitetstekstiler og med moderne brugskunst gør det indretningen til en kombination af høj kvalitet i afslappende omgivelser. Alle værelser har dobbeltseng eller to adskilte senge (opredninger enten på sovesofa eller separate senge), badeværelse med bruseniche eller badekar samt balkon eller terrasse. 

Bemærk at nogle faciliteter så som safetyboks og roomservice er mod betaling på stedet.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Royal Heights Resort Villas & SPA. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs pool
 • Mulighed for privat pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Pezoula
700 07 Malia

Koordinater

Latitude: 35.2741
Longitude: 25.4619

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere