Samonas Traditional Villas

Officiel kategori

Solfaktors kategori

199 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Der findes i alt 9 ferielejligheder, der alle er indrettet forskelligt, men ens for alle er, at de er ganske rummelige og har en landlig stil. Faktisk er det nogle af de bedst udstyrede, hvad angår faciliteter, som jeg har set.

På trods af den ikke eksisterende 5-stjernede luksus finder du alligevel kvalitet for alle pengene. F.eks. er alle madrasser af mærket Coco Mat, der kan sammenlignes med Hästens. Her er varme toner fra gulv til loft og væggene er bygget op efter det karakteristiske mønster, som man ser i gamle landhuse. Her er så indbydende og rart at være, at du med det samme føler dig hjemme.

Køkkenet er udrustet med både opvasker og gode remidiger til at kokkerere, men hvis du en aften eller to bare gerne vil sætte dig til bord som en ven af huset, så plejer Constaninos faktisk at byde på græsk aften flere gange om ugen, hvor I sammen laver mad af lokale, friske råvarer. 

Lejlighed (Mantzourana) på ca. 55 m2 med plads til max. 3 personer. Her er ét soveværelse og mulighed for opredning.
Lejlighed (Diktamos) på ca. 65 m2 med plads til max. 4 personer. Her er ét soveværelse og mulighed for opredning.
Lejlighed (Faskomilia) på ca. 75 m2 med plads til max. 4 personer. Her er ét soveværelse og mulighed for opredning.
Lejlighed (Malotira) på ca. 85 m2 med plads til max. 4 personer. Her er ét soveværelse og mulighed for opredning.

Lejlighed (Fliskouni) på ca. 90 m2 med plads til max 4 personer. Her er ét soveværelse og mulighed for opredning.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Samonas Traditional Villas. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar
  • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Amonas Apokoronas
Samonas

Koordinater

Latitude: 35.4190
Longitude: 24.1095

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere