Rejser til Naxos

Med krystalklart vand og en smuk, frodig natur er Naxos en skøn feriedestination. Naxos er øgruppen Kykladernes største ø og man finder på øen en hyggelig atmosfære. Med øens gode busforbindelser kan man let bevæge sig rundt. Vil man flyve for at komme til Naxos lander man på øen Santorini, og så er der transfer med båd til Naxos. Transfer varer typisk omkring 4-6 og der kan forekomme ventetider og tidsændringer alt afhængig af sæson og vejr.

Med hvidkalkede huse og smukke blomster er Naxos by et vidunderligt syn. I byen bor man godty nær den lavvandede stranden, hvor vandet er krystalklart og sandet er gyldent. I de smalle gader i den gamle bykerne kan man slentre omkring i hyggelige omgivelser som blandt andet byder på flere små butikker, tavernaer og caféer. Byens havn emmer af liv og er klart værd at besøge. Der er ingen lufthavn på Naxos, så skal man til øen kan man flyver til Santorini og derfra tage en båden til Naxos. Transfer kan variere alt afhængigt af årstid, vejr og bådtype. Typisk tager transfer omkring 4 til 6 timer.

Naxos har nogle af Grækenlands bedste strande

På Naxos finder du krystalklart vand og en smuk, frodig natur. Øen er den største i øgruppen Kykladerne og her finder man en hyggelig atmosfære. Naxos kan tilbyde noget for enhver smag og har noget at byde på for folk i alle aldre.

Ønsker man at bevæge sig rundt på øen er her gode busforbindelser som gør det let at komme omkring.

Når man flyver til Naxos, lander man på Santorini, og så er der transfer med båd til Naxos. Der kan forekomme ventetider og tidsændringer under transferen, som typisk tager omkring 4-6 timer, alt afhængig af sæson og vejr.

Naxos by er smuk med hvidkalkede huse og blomster der pryder bygningerne.

Byen er den største by på øen Naxos og et naturligt centrum for øens beboere og turister.

Ved byens imponerende borg “Kastro” ligger den gamle bydel med snoede smalle gader og smukke blomstrende bougainvillea. I bydelen finder man massevis af hyggelige taverner og butikker.

På Naxos er det en fornøjelse at bade for både børn og voksne, vandet er krystalklart, strandene er lavvandede og sandet er gyldent. Foretrækker du en mere aktiv ferie er der også mange vandsportsaktiviteter at vælge imellem. Skulle stranden være for pakket kan man tage en tur udenfor byen, hvor der er hyggelige små badebugter og nogle steder kan man også finde nudiststrande.

Langs byens strand ligger der et lækkert udvalg af charmerende tavernaer og barer med gode lokale retter på menuen.

Der er ingen lufthavn på Naxos, så skal man til øen kan man flyver til Santorini og derfra tage en båden til Naxos. Transfer kan variere alt afhængigt af årstid, vejr og bådtype. Typisk tager transfer omkring 4 til 6 timer.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Naxos by