Ktima Zantidi

Officiel kategori

Solfaktors kategori

41 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Rooms    Ktima Zantidi tilbyder 7 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier for mellem 2-4 personer. Alle lejligheder er individuelt indrettede i en klassisk, lidt boheme-agtig stil med lyse farver og smukke materialer. Mange lejligheder har synlige stenmure og træbjælker, hvilket bidrager til atmosfæren. Lejlighederne har en terrasse eller balkon med havemøbler og udsigt til havet eller det omkringliggende område. Alle lejligheder har moderne faciliteter som TV, gratis WiFi, aircondition og pengeskab. I de private badeværelser er der brusebad og/eller badekar, badekåbe, hjemmesko, hårtørrer og luksuriøse toiletartikler. Alle lejligheder har tekøkken med køleskab, komfur, espressomaskine, gryder og køkkenredskaber.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Ktima Zantidi. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Internetadgang/Wi-Fi

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Glyfa
840 07 Antiparos

Koordinater

Latitude: 37.0116
Longitude: 25.0734

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere