Rejser til Stoupa

Den tidligere fiskerlandsby Stoupa regnes blandt grækerne for at være et af landets smukkeste steder. Her kan man nyde naturskønne områder og storslået historie. Selve byen har en afslappet atmosfære og der er mange muligheder for at finde god mad og drikke rundt omkring i Stoupa. Ved stedets flotte strand ligger også en promenade og flere tavernaer og barer. Rundt omkring i området er der gode udflugtsmuligheder, blandt andet det historiske sted Mystras og Diro-grotterne.

Stoupa ligger smukt til i en vig på den sydlige del af Peloponnes-halvøen

Stoupa er en tidligere fiskerlandsby, som ligger i Mani-regionen på Peloponnes. Mange grækere regner området for et af de smukkeste i hele grækenland. Landsbyen har en afslappet atmosfære og en rig historie, som strækker sig helt tilbage til antikken. I dag er Stoupa en livlig lille by uden den voldsomme turisme. Her er mange skønne små gader og udmærkede tavernaer, hvor du kan nyde traditionelle græsk retter eller mere international mad.

Ovenfor den fine stranden ligger en strandpromenade med gode tavernaer og barer. Tæt ved Stoupa ligger det historiske sted Mystras og man kan også besøge de spændende Diro-grotter i området.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Stoupa