Rejser til Archangelos

På Rhodos' østkyst ligger den maleriske lansby Archangelos. Byen en af de største byer på øen og den ligger omkring 160 meter over havet. Området omkring Archangelos er frukgtbart og her vokser citrus- og oliventræer. Udenfor byen finder du mange flotte strande og byens gader myldrer af liv. Her er butikker, barer, caféer, spisesteder og spillehaller. Tæt ved Archangelos ligger Epta Piges, der betyder de syv kilder. Stedet er svalt og de syv naturlige kilder munder ud i en flot indsø, dette sted bør man absolut opleve hvis man bor i Archangelos.

På østkysten af Rhodos ligger den maleriske landsby Archangelos

Dette er en af de største byer på Rhodos med omkring 5500 indbyggere og den blev bygget for at beskytte sine indbyggere mod pirater, som kom fra havet for at plyndre den rigeste del af øen.

Landsbyen ligger ca. 160 meter over havet i et frugtbart område med citrus- og oliventræer. Fra det øjeblik du kommer ind i Archangelos får du en fornemmelse af storbyliv i miniature med butikker, barer, caféer, spisesteder og spillehaller.

Indbyggerene her er stolte af deres traditioner, hvoraf nogle kan genkendes i deres gæstfrihed og ikke mindst i deres håndværkstraditioner. Her kan du få brød bagt i stenovne og du kan købe håndvævede tekstiler og tæpper. I centrum ligger Arcangel Michael Ortodokse Kirke som har et berømt klokketårn. Kirken er kun én blandt mange historiske bygningsværker i området.

Langs hele kyst uden for Archangelos ligger sandstrandene på rad og række. Tsambika-bugten ligger ved klosteret St.Virgin Mary der er et skønt sted at slappe af og nyde badeferien. Langs en snoet landlig vej ned fra Archangelos, kommer du til Stegna-bugten med sit typisk græske tavernaliv. Både Haraki som har en oltidsborg, der ruger over byen, og Agathi-stranden er gode bud på destinationer for udflugter.

I området finder du små landsbyer omkranset af store citrus-, mandel- og olivenlunde og i den nordlige del af regionen kan du besøge Epta Piges (Seven Springs), som er et svalt skovområde med syv naturlige kilder, der munder ud i en smuk lille indsø.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Archangelos

Populære hoteller i Archangelos

Grækenland, Rhodos, Archangelos
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Rhodos, Archangelos
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Rhodos, Archangelos
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)