Rejser til Rhodos

Rhodos byder på den komplette feriepakke med charmerende landsbyer, fantastiske strande og en flot natur. Mange af strandene er lavvandede og børnevenlige - tag til den østlige del, hvis det er sådan du vil have det. Book en billig rejse til Rhodos med Solfaktor i dag!

Rhodos er en græsk ø som ligger 18 kilometer sydøst for den tyrkiske kyst. Rhodos by er øens hovedstad og desuden den største by på øen, hvor man finder mange restauranter, græske tavernaer og historiske seværdigheder i den gamle bydel. Lindos er Rhodos' næststørste by.

Historisk har byen en ældgammel historie, og man siger at her fandtes et af verdens syv underværker, Kolossen på Rhodos. I vore dage er det turismen som er den største indtægtskilde, og om sommeren er her virkelig mange turister, ikke mindst mange skandinavere. Både børnefamilier, festglade unge folk og ældre par kommer til Rhodos, og de fleste kan få en fin ferie her. Kombinationen af dejlige strande, fin natur, masser af seværdigheder og historie og ikke mindst de mange overnatningsmuligheder fra budget til luksus giver alle muligheder.

På en stor ø som Rhodos er det nemt at opleve meget. Lej gerne bil for at kunne komme rundt, for at finde din egen lille strand og for at besøge steder som f.eks Akropolis i den smukke by Lindos eller slottet Monolithos, som ligger med en fantastisk udsigt på en 90 meter høj klippe i byen med det samme navn.

Om sommeren arrangerer mange charterrejsearrangører rejser til Rhodos. Om vinteren vil din rejse indholde et stop undervejs. Lufthavnen ligger 15 kilometer vest for Rhodos By. Tag lufthavnsbussen eller snup en taxa for at komme videre til din endelige feriedestination på Rhodos.

>> Find afbudsrejser og restpladser til Rhodos her

Hvem vil kunne lide vores billige rejser til Rhodos?

Rhodos passer for alle, som vil have en ferie som dufter af græsk sommeratmosfære. Her er strandene, nattelivet, masser at se og opleve og hoteller og spisesteder i alle prisklasser. Den østlige del af Rhodos er den mest turistede, den vestlige lidt mere originalt græsk, men på alle rejsemål kan man finde et dejligt hotel med charme, eller et godt all inclusive hotel hvis man ønsker en ferie med alt på plads hjemmefra. De fleste hoteller kan desuden hjælpe med at arrangere spændende udflugter til charmerende byer, hvor man kan opleve det autentiske Grækenland og de smukke omgivelser.

Hvornår skal man rejse til Rhodos?

Sommeren starter ofte allerede i maj, og sæsonen varer til starten af oktober. I juli og august kan det blive meget varmt og de smukke strande lokker med det fineste sand og en behagelig søbrise. Mange synes, at foråret er et godt tidspunkt at besøge Rhodos, hvor naturen er som mest grøn og træer og buske blomstrer. Uanset årstid får man en dejlig ferie på Rhodos, som er et oplagt rejsemål for børnefamilier, såvel som singler og par.

Trods øens veludviklede turistindustri, har Rhodos stadig uspolerede små landsbyer ved foden af bjergene. Rhodos er også rig på arkæologiske seværdigheder som vidner om Rhodos' lange historie. Øens hovedby, Rhodos, er en af Europas bedst bevaret middelalderbyer og opført på UNESCOs Verdensarvsliste. Især byens gamle bydel med enorme fæstninger og små snoede gader er en favorit blandt besøgende i Rhodos by.

Mens den nordlige kyst er kendt for livlige turistbyer, har sydkysten flere mere stille strande hvor f.eks. strandene ved Glystra, Pefki og Gennadi er fremragende. Rhodos' klipperige kyster med deres imponerende stenformationer og øens indre med frodige grønne skove er sammen med de skønne strande med til at gøre Rhodos til en af Grækenlands mest naturskønne øer.

Øens popularitet er umiskendelig, og de fleste vil med glæde tilbringe ferien med at nyde strandlivet og attraktionerne, når de rejser til Rhodos. Men der er også flere spændende muligheder for ekskursioner til nærliggende øer med skib. Nogle af de mest populære dagsture er til øerne Halki og Symi, og den tyrkiske by Marmaris er også nærliggende at besøge.

Rhodos er ca 1.400 km2 stor og har omkring 117.000 indbyggere.

Rejsemål på Rhodos

 • Gæstebedømmelser 8,2
  Faliraki
  85 hoteller
  Faliraki er Rhodos´ rejsemål nummer et, når det gælder strandbarer, natklubber og festig stemning, men samtidig er byen ideel for en klassisk græsk strand- og badeferie, hvad enten der gælder par, singler eller hele familien.
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Rhodos by
  75 hoteller
  Rhodos by har det hele; en romantisk, gammel bydel, der er erklæret verdensarv af UNESCO med smalle, brostensbelagte gader, men også en mere moderne bydel med masser af gode butikker, restauranter og barer samt gode strande med masser af vandsports-aktiviteter.
 • Ialyssos
  29 hoteller
  Ialyssos ligger ned til kilometerlange strande, hvor du kan slappe af i solen og nyde det krystalklare, turkise hav. Samtidig har du på en rejse til Ialyssos rig mulighed for at tage på udflugter til Rhodos by og nogle af Rhodos' mest berømte ... arkæologiske seværdigheder. Læs mere
 • Ixia
  23 hoteller
  Det kosmopolitiske feriested i Ixia ligger smukt ved en bugt i det nordøstlige hjørne af Rhodos og er primært blevet kendt som et paradis for vandsports-interesserede, ikke mindst windsurfere, der nyder godt af stedets lange strand og forfriskende ... havbrise.  Læs mere
 • Lindos
  23 hoteller
  Lindos er en charmerende og malerisk by beliggende på Rhodos. Her finder du et væld af kultur og historie, gyldne sandstrande og turkisblåt vand. En ferie i Lindos byder også på fantastiske aktiviteter, gode restauranter, barer og butikker og ... en charmerende labyrint af smalle, små gyder.  Læs mere
 • Kolymbia
  19 hoteller
  Kolymbia ligger på Rhodos østkyst ved en bugt med skønne badestrande. Trods et bredt udvalg af hoteller er den oprindelige, fredelige landsbystemning intakt. Kolymbia er derfor ideel til en afslappet badeferie med spændende udflugtsmål inden ... for rækkevidde. Læs mere

Populære hoteller på Rhodos

Grækenland, Rhodos, Kalithea
9,6
Fabelagtigt
2940 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 18 km
 • Nærmeste strand: ca. 500 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Rhodos, Faliraki
9,6
Fabelagtigt
2051 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 19 km
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Rhodos, Faliraki
9,6
Fabelagtigt
1775 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 16 km
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)

Find en billig rejse til Rhodos med Solfaktor

Vores unikke søgemaskine søger konstant efter de bedste priser på rejser til Rhodos og hundredvis af andre, spændende rejsemål over hele verden. Vi finder de billigste flybilletter og sætter dem sammen med de bedste hoteller til de bedste priser, og samtidig bliver din ferie på Rhodos omfattet af rejsegaranti - sådan er en pakkerejse med Solfaktor.

Du kan vælge afrejse fra både Billund, København, Aalborg, Aarhus og Hamburg lufthavn, enten direkte eller med mellemlanding, og på få sekunder finder vi de bedste forbindelser til dig - også med lavprisfly. Kombinér evt. med transfer til og fra lufthavnen, eller en lejebil som står klar ved terminalen, som ligger ca. 15km fra centrum af Rhodos By. Ønsker du at stå for transporten selv, er det naturligvis også en mulighed. Vælg ‘Kun hotel’ i søgemaskinen og find et godt hotel på Rhodos som passer dig og book online med det samme.

En god ferie på Rhodos

Rhodos er en del af dodekanesiske øer, og er en af de større græske øer. Vi tøver ikke med at kalde den en ægte perle i det græske øhav. Den ligger i den allerøstligste del af det græske øhav og meget tættere på Tyrkiets kyst, end på det græske fastland. Rhodos har gennem flere år været den mest populære af de græske øer for turister, og mange vælger år efter år at vende tilbage til dette ferieparadis.

Med en pakkerejse fra Solfaktor kan du komme afsted på ferie til Rhodos uden at skulle bekymre dig om transport eller overnatning. Både fly til og fra destinationen samt hotel eller feriebolig er nemlig inkluderet i din pakkerejse. Hvis du gerne vil have mulighed for selv at kunne køre, når du ankommer til Rhodos, kan du ligeledes booke billeje som en del af pakken. En pakkerejse er helt ideel til dig, der gerne vil have alt samlet ét sted. Derudover er du med pakkerejser fra Solfaktor også dækket af den danske Rejsegaranti, der er din sikkerhed for en tryg rejse. 

På grund af Rhodos’ store popularitet har vi også valgt at tilbyde et stort udvalg af rejser hertil. Vi vægter nemlig fleksibilitet særdeles højt, når det kommer til vores pakkerejser. Af den grund har vi også sørget for, at du kan komme til og fra din ønskede destination, når det passer bedst for dig. Vi benytter os nemlig af rutefly, og derfor kan du rejse på både skæve tidspunkter og dage – det er helt op til dig. Når du skal finde det helt ideelle luksushotel til ferien på Rhodos, har du ligeledes mange muligheder. Uanset hvad du vælger, er du dog garanteret høj kvalitet hele vejen rundt. De hoteller, vi tilbyder, har nemlig alle en vis standard, og de viser Rhodos fra sin bedste og mest smukke side.

Rhodos med hele familien

På Rhodos finder du ideelle omgivelser, hvis du skal med hele familien på ferie. Her får I nemlig masser af sol, badestrande, og der er flere hoteller, der er særligt egnede til børnefamilier. Hvis du skal afsted uden børn, kan du også uden problemer finde overnatningsmuligheder, der giver dig rig mulighed for en rigtig voksenferie. Rhodos har altså lidt for enhver smag, og du er på denne græske ø garanteret oplevelser, du sent vil glemme. Hele øen indbyder til at nyde en afslappet ferie, hvor man omfavner den græske livsstil, lige fra de fine strande, over det velsmagende græske køkken, til de hvidkalkede huse og græske tavernaer med udpræget lokalkolorit.

Bevæger du dig ind mod Rhodos By, finder du mange gode shoppingmuligheder og spisesteder, og byen charmerer de fleste med de brostensbelagte gader og ægte græske atmosfære. Nogle af vores mest populære hoteller på Rhodos ligger faktisk inde i selve Rhodos By. Ønsker du en ferie præget af flere kulturelle oplevelser, finder du også dette på Rhodos. Tag eksempelvis et smut forbi den antikke bydel, hvor I kan opleve Rhodos’ historie helt tæt på. Et andet populært sted at besøge på Rhodos er byen Lindos – også kaldet den hvide by. Her er alle huse hvidkalkede, og et besøg her vil uden tvivl være en oplevelse værd.

Søgemaskinen finder de billigste rejser

Med vores søgemaskine bliver det så let som en leg at finde og bestille billige pakkerejser til Rhodos. Du indtaster blot dine forskellige ønsker til din kommende ferie, og søgemaskinen præsenterer dig herefter for en række muligheder, der matcher dine præferencer. Hvis dit største krav til rejsen er, at den skal være billig, kan du med fordel tage et kig på vores lavpriskalender, hvor du finder vores billigste rejser til Rhodos. 

Når du skal besøge den græske ø Rhodos, er det naturligvis mest oplagt at flyve direkte til Rhodos Lufthavn. Herfra er der flere forskellige transportmuligheder ud til din endelige destination, og lufthavnen ligger desuden ikke langt fra Rhodos by. Du kan rejse fra både Aarhus, Aalborg, Billund, København og Hamburg. Det er altså yderst fleksibelt og nemt for dig at komme afsted på ferie til Rhodos – og med en billig ferie fra Solfaktor skal du ikke tænke på andet end at glæde dig og se frem til en ferie med ren luksus og afslapning.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hvad siger gæsterne på Rhodos?

7,9
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 36 anmeldelser