Denise Beach Hotel

Officiel kategori

Solfaktors kategori

57 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Denise Beach Hotel tilbyder 70 værelser, suiter og lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er individuelt indrettede i en moderne stil med et marint tema, hvor blå er en fremtrædende farve, uden det bliver for meget. Værelserne har balkon eller terrasse med havemøbler og udsigt over havet eller byen. Sengene har madrasser og sengetøj af højeste kvalitet. Alle værelser har moderne faciliteter som TV, gratis WiFi, aircondition, pengeskab og minibar. De private badeværelser har brusebad og/eller badekar, hjemmesko, hårtørrer og gratis toiletartikler. Lejlighederne har også et tekøkken med køleskab, komfur, mikroovn, køkkenredskaber og spiseplads.

Komplekset har studios og lejligheder med udsigt over havet eller et fuldstændigt grønt landskab og er indrettet med badeværelse, fuldt udstyret køkken, pengeskab, egen balkon eller veranda, TV og aircondition.
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Denise Beach Hotel. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Strand under 1½ km væk
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Lagana
Laganas

Koordinater

Latitude: 37.7101
Longitude: 20.8566

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere