Rejser til Los Gigantes

Det er et dramatisk landskab, der møder en, når man kommer til Los Gigantes og Playa de La Arena området. De karakteristiske høje klipper går stejlt ned i havet og det grønne, bakkede landskab bidrager til områdets særlige charme. Her er tempoet roligere og passende hvis man søger ro og fred. Fra den lille havn kan man tage på fisketur eller bare sidde og se på de aktiveter, der foregår. Her er der hyggelige, små restauranter, barer og butikker, og de fleste huse er bygget i kanarisk stil. Man vil i byen opleve et hyggeligt og lidt roligere aftenliv med en fantastisk solnedgang i Playa de la Arena. Her i området er der gode muligheder for forskellige udflugter, og byen er et af Tenerifes mest solsikre områder.

Los Gigantes er et af Tenerifes mest solsikre områder

Ved Los Gigantes finder man et spændende landskab, der strækker sig mellem byen og Playa de la Arena. De høje klipper dykker brat ned i havet og det grønne kuperte landskab bidrager til områdets charme. Her er tempoet roligere end i nogle af de omkringliggende byer og stedet passer til dem, som ønsker en mere stille og rolig ferie.

Fra den lille havn kan man tage på fisketur eller bare sidde og se på aktiviteten som foregår på kajen. Her findes hyggelige små restauranter, barer og butikker, og de fleste af husene i byen er bygget i klassisk kanarisk stil. I Playa de Arena kan du nyde solnedgangen uden at skulle døje med et støjende aftenliv.

Det er to lufthavne på Tenerife. Tenerife Sur (TFS), der ligger 40 km fra Los Gigantes og Tenerife Norte (TFN), som er 110 km væk.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Los Gigantes