Rejser til Lardos

På Rhodos sydøstkyst ligger Lardos, der er kendetegnet ved dens behagelige afslappede atmosfære. I Lardos' fredfyldte omgivelser kan du næsten ikke andet end at komme ned i tempo og finde din indre ro. Leder du efter et fristed fra forstyrrelser er således Lardos ideelt, da byen indtil videre er relativt uberørt af masseturismen.

Stranden ved Lardos er tildelt EU´s Blå Flag for sin renhed og de fleste af strandene i området har groft sand eller rullesten med klart vand, som er perfekt til snorkling. Langs Lardos Beach ligger der mange hyggelige tavernaer og strandbarer.

Den oprindelige landsby Lardos, hvor det meste af lokalbefolkningen bor, ligger lidt tilbagetrukket fra kysten. Her finder du også hyggelige tavernaer og  markeder, hvor det altid summer af liv. De fleste moderne hoteller ligger derimod nede tæt på stranden, hvor du også finder adskillige minimarkeder med alt, du kan få brug for i løbet af ferien.

Aktiviteter

Den fredelige atmosfære og fine børnevenlige strand gør Lardos til et yndet rejsemål blandt familier. Udover forskellige former for vandsport, er der også minigolf og en gokartbane her. Perfekt for børn og barnlige sjæle. Alle der drømmer om en afslappende badeferie - med eller uden børn - vil dog med det samme føle sig godt tilpas her. Området omkring landsbyen indbyder også til vandreture i smuk natur.

Der er kun et minimalt natteliv i Lardos. I højsæsonen er der nogle tavernaer, som af og til slutter aftenen af med liv musik. Er det ikke nok, er det dog blot en kort taxitur ind til Lindos, som har talrige barer og natklubber, hvor festen fortsætter til langt ud på de små timer.

Udflugter fra Lardos

Det er gode bus- og taxiforbindelser fra byen. Byen Lindos ligger for eksempel bare 5 km fra Lardos, og her finder du flere butikker, restauranter og et aktivt natteliv. Netop muligheden for at bo lidt på afstand af den brede turiststrøm i den mere kendte naboby, men samtidig have den mere livlige nabobys mange tilbud og berømte Akropolis inden for rækkevidde, en god grund til at rejse til Lardos.

Vil du udforske mere af Rhodos på din rejse til Lardos, kan du komme vidt omkring med busser. De kører regelmæssigt til Rhodos by, Lindos og Pefkos. Vil du kunne følge dit eget tempo og eventuelt også besøge mindre landsbyer inde i baglandet eller afsides badestrande, er det en fordel at bestille en lejebil til rejsen.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Lardos

Populære hoteller i Lardos

Grækenland, Rhodos, Lardos
7,9
Godt
335 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Nærmeste strand: ca. 260 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Rhodos, Lardos
8,2
Meget godt
674 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Rhodos, Lardos
8,3
Meget godt
476 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)