Rejser til Kassiopi

Kassiopi er en charmerende fiskerlandsby, som ligger på den nordøstlige kyst af Korfu for foden af en byzantinsk borg. Med tiden har Kassiopi udviklet sig til et af øens mest populære feriesteder. De små vige omkring byen, der ligger inden for gåafstand af havnen, har indbydende stenstrande med turkisblåt, krystalklart vand. Korte busture fra Kassiopi er der desuden flotte sandstrande.

Sammenlignet andre feriebyer på nordkysten, hvor der mest er liv nede på stranden, kan du på en rejse til Kassiopi også nyde resten af byen. Både nede ved den lille havn og længere oppe i byens gader finder du således masse af hyggelige tavernaer og pubber med et afslappet udeliv. Her finder du også et godt udvalg af butikker (mest souvenirs, brugskunst, tøj og strandting) samt supermarkeder med alt, du behøver af daglige fornødenheder.

I højsæsonen stiger byens puls, og der kan blive ret livligt om aftenen. Nattelivet er dog mere tilbagelænet end det du for eksempel finder i Sidari mod vest. Kassiopi har dog noget for alle, og det er da også både familier med børn, voksne par og unge, som bestiller en billig rejse til Kassiopi. Mens det mest er de unge feriegæster, som slår sig løs på diskotekerne, er der også barer for et mere modent publikum. Rejser du med familien, er der rig mulighed for at slutte dagen af med en hyggelig middag.

Der ligger stadig enkelte traditionelle fiskerbåde og vugger i havnen ved Kassiopi. Fiskeriet har i generationer været det økonomiske grundlag for byen, men nu til dags har turismen overtaget. Derfor har fiskerbådene fået selvskab af lyst- og turbåde. Sidstnævnte er en god mulighed for at udforske mere af øen.

Gode udflugtsmuligheder

Korfu er ikke en stor ø, og i løbet af ferien kan du sagtens nå at opleve flere af øens hyggelige landsbyer og populære strande. Korfu by ligger ikke langt fra Kassiopi og har spændende arkitektur, som absolut er værd at besøge. Udover turbådene, som flere gange dagligt sejler til øens hovedby mod syd eller afsides strande, er det oplagt at leje en bil. Så kan du udforske øen i dit eget tempo og selv bestemme, hvilke strande eller charmerende landsby, du vil besøge.

>> Find afbudsrejser til Grækenland her

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Kassiopi