Agaete

Agaete byder på smuk natur, fantastiske bygninger og små hyggelige gader, der alle mødes i byens torv. Uden for byen kan man opleve det sagnomspudne naturfænomen gudsfinger og man kan også besøge øens nationalpark. I havnen kan man spise middag i gode restauranter, der ligger i gamle autentiske bygninger ud til vandet. Fra havnen kan man tage færger der blandt andet sejler til og fra Tenerife.

Arkitektoniske Agaete

Agaete er en smuk lille malerisk by, som ligger med fronten mod havet og ryggen mod et flot bjerglandskab.Her finder du også Tamadaba, der er en del af øens nationalpark. I dette område ligger øens største pinjeskov og stedet har godt mærkede turruter.

I centrum af byen har man lavet et flot restaureringsarbejde og her kan du virkelig beundre gammel kanarisk arkitektur. Gaderne er smalle og som de fleste typiske landsbyer her, mødes alle gader ved byens torv.

Agaete har også en havn med gammel autentisk bebyggelse som i dag er lavet om til restauranter. Her kan man nyde sin middag mens man beundrer en storslået solnedgang. En naturlig seværdighed man ikke kan undgå at se er Dedo de Dios (Guds finger), som er en sagnomspunden klippeformation, der ligger i havet lige ud for kysten. En del af klippeformationen blev desværre ødelagt i en kraftig tropisk storm i 2005, hvor fingerspidsen knækkede.

Fra havnen kan man tage hurtigfærger til og fra naboøen Tenerife. Bilfærgen har afgange flere gange dagligt. Hovedstaden Las Palmas ligger kun en ti minutter herfra.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Agaete
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 21°C 16°C 18°C
Feb. 21°C 16°C 18°C
Mar. 22°C 16°C 18°C
Apr. 22°C 17°C 18°C
Maj 23°C 18°C 19°C
Jun. 24°C 19°C 24°C
Jul. 25°C 21°C 27°C
Aug. 26°C 22°C 27°C
Sep. 26°C 22°C 24°C
Okt. 26°C 21°C 21°C
Nov. 24°C 18°C 21°C
Dec. 22°C 17°C 19°C