Agia Galini

Agia Galini er en charmerende landsby på sydkysten af Kreta. Her findes et godt udvalg af hoteller og tavernaer, nogle med flot havudsigt. Udvalget af hoteller og taverner er godt, og nogle byder på endda på en smuk havudsigt. I byens brostensbelagte, og bilfri, gader er der også et fint udvalg af små håndværksbutikker. Ud mod kysten ligger strande hvor man har rig mulighed for underholdning i form af vandsportsaktiviteter. Fra Agia Galinis havn kan man tage på udflugt til omkringliggende grotter og øer. Agia Galini er også en glimrende base hvorfra man tage på besøg i den gamle romerske by Gortyn eller det smukke minoiske slot Phaistos.

På den sydligste del af Kreta, med udsigt over havet, finder man Agia Galini.

Byen er oprindeligt en lille søvnig fiskerlandsby, men i dag er det en charmerende landsby, som har formået at bibeholde sit særpræg til trods for at det er blevet en turistperle. Med bjerge på tre sider ligger Agia Galini godt skærmet mod vejr og vind, på byens sidste side ligger det azurblå hav.

Udvalget af hoteller og taverner er godt, og nogle byder på endda på en smuk havudsigt. I byens brostensbelagte, og bilfri, gader er der også et fint udvalg af små butikker. Blandt andet kan man guldsmede, keramiske værksteder og andre håndværksbutikker.

Ud mod kysten ligger strande hvor man har rig mulighed for underholdning i form af vandsportsaktiviteter. Fra Agia Galinis havn kan man tage på udflugter med en af de mange turistbåde, som sejler til grotter, øer og andre fiskerbyer langs Kretas kyst.

Agia Galini er også en glimrende base hvorfra man tage på besøg i den gamle romerske by Gortyn eller det smukke minoiske slot Phaistos.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Astoria ★★ 7n 3.072,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Agía Galíni
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 9°C 17°C
februar 15°C 9°C 16°C
marts 16°C 10°C 16°C
april 20°C 12°C 17°C
maj 23°C 15°C 20°C
juni 27°C 19°C 23°C
juli 28°C 22°C 26°C
august 28°C 22°C 26°C
september 26°C 20°C 26°C
oktober 23°C 17°C 24°C
november 20°C 13°C 21°C
december 17°C 11°C 19°C
Prognose for Agía Galíni