Alicante

Alicante er nok et af de mest kendte steder på Costa Blanca-kysten. Her er gode shoppingmuligheder, et udmærket fornøjelsesliv og fine strande. Alicante er en god kombination af turiststed og storby, og derudover er det et godt udgangspunkt for at leje bil og komme lidt rundt i området på egen hånd. I Alicantes pæne småbådehavn er der mange gode restauranter. Fra Alicante Airport (ALC) til Alicante centrum er der ca. 20 km.

Alicante har charm og et perfekt klima

Alicante er en kendt og elsket by, som ligger i den sydlige Valencia-regionen ved Middelhavet. Byen og området er meget populært især på grund af den fantastiske beliggenhed og det milde klima som har en gennemsnitstemperatur på 18 grader året rundt.

Her finder du shopping af højeste klasse, fine strande og mange hyggelige restauranter. Her er der ikke andet end gode anledninger til at prøve det spanske køkken med alle dets udsøgte specialiteter. Alicante har også mange cafeer og barer og et hyggelig udeliv, hvor man bør unde sig en kop kaffe i aftens lune skumring.

Dette er et perfekt udgangspunkt for at leje en bil og rejse rundt i regionen på egen hånd.

Fra Alicante Airport (ALC), til Alicante centrum er det ca 20 km.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Alicante by
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 17°C 6°C 15°C
Feb. 18°C 7°C 15°C
Mar. 19°C 8°C 15°C
Apr. 21°C 10°C 17°C
Maj 24°C 13°C 20°C
Jun. 27°C 17°C 23°C
Jul. 30°C 20°C 26°C
Aug. 31°C 20°C 27°C
Sep. 28°C 18°C 26°C
Okt. 24°C 14°C 23°C
Nov. 20°C 10°C 20°C
Dec. 18°C 7°C 17°C
Prognose for Alicante by