Alvor

Alvor har bevaret sin portugisiske charme. Her er tempoet roligere med nogle få barer, men mange hyggelige restauranter, hvor man kan spise udendørs. Den børnevenlige sandstrand er lavvandet, og der er flere vandsportsaktiviteter at vælge imellem. I området er også en golfbane og et fuglereservat. Alvor har en god infrastruktur og der er ikke lange afstande mellem beboelsesområder og byens centrum.

Alvor byder på ægte Portugisk charme.

Fiskerlandsbyen Alovr har bevaret sin charme gennem årene og her er tempoet roligt trods et væld af hoteller og sommervillaer. Byens atmosfære afspejler Alvors smukke naturomgivelser og navnet stammer fra floden, der har sit udløb her. Midt i 1700-tallet blev området her ramt af et jordskælv og store dele af omegnen blev ødelagt.

Alvor er et populært valg blandt familier og par og byen har en god infrastruktur samt korte afstande mellem beboelse og byens centrum. Standene ved byen er børnevenlige og her er mange aktiviteter at vælge i mellem.

Alvor har også en golfbane og tæt ved byen ligger et vådområde hvor trækfugle kommer for at søge føde og hvile. Her kan man blandt andet opleve fugle som storke, fiskehejrer og falke.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Alvor
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 16°C 8°C 17°C
Feb. 16°C 9°C 16°C
Mar. 17°C 10°C 16°C
Apr. 19°C 11°C 18°C
Maj 21°C 13°C 19°C
Jun. 24°C 16°C 20°C
Jul. 28°C 18°C 21°C
Aug. 28°C 18°C 22°C
Sep. 26°C 17°C 22°C
Okt. 22°C 14°C 21°C
Nov. 19°C 11°C 20°C
Dec. 17°C 9°C 18°C
Prognose for Alvor