Analipsi

Hvis man ønsker en afslappet ferie, hvor man kan komme helt ned i tempo, så skal man rejser til Analipsi. Byen ligger i gåafstand fra nabobyen Anissaras, der også er en skøn lille ferieby, hvor livet er skruet helt ned i tempo. Analipsi passer til par såvel som familier, for her handler det om at have tid til hinanden. I både Analipsi og Anissaras er der små stemningsfyldte restauranter, tavernaer og små dagligvarebutikker. I området ligger også en lang fin grovkornet sand- og stenstrand, som er lavvandet og derfor passer den godt til både børn og voksne.

Analipsi er en lille by med behagelig og græsk atmosfære.

Man rejser til Analipsi, hvis man ønsker at slappe af og nyde en behagelige ferie i et rolige tempo. Byen er i gåafstand fra Anissaras, som også er en lille og rolig by, hvor livet er skruet ned i tempo.

Analipsi passer til familier eller par, der vil have tid til at være sammen. I både Analipsi og Anissaras er der små hyggelige taverner, restauranter og små dagligvarebutikker.

Den grovkornede sand- og stenstrand strækker sig langs hele området og er lavvandet, så den passer godt til børn, men det kan være en god ide at medbringe et par sko man kan have på i vandet. Vil man have et større udvalg af aktiviteter, kan man tage bussen til Hersonissos.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Analipsi
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 15°C 9°C 18°C
Feb. 16°C 9°C 17°C
Mar. 17°C 10°C 17°C
Apr. 20°C 12°C 18°C
Maj 24°C 15°C 20°C
Jun. 27°C 19°C 24°C
Jul. 29°C 22°C 26°C
Aug. 28°C 22°C 27°C
Sep. 26°C 19°C 26°C
Okt. 23°C 16°C 24°C
Nov. 20°C 13°C 21°C
Dec. 17°C 11°C 19°C
Prognose for Analipsi