Anissaras

Anissaras emmer af hygge og i den lille by er der i rigt mål af den skønne græske ø-atmosfære. Man rejser hertil for at slappe af og nyde det behageligt rolige tempo. I gåafstand fra Anissaras, ligger nabobyen Analipsi, hvor der ånder fred og idyl. Byerne er super gode valg hvis man tager på ferie sammen med familien eller som par. I begge byer er der små hyggelige restauranter, tavernaer, og dagligvarebutikker. I området ligger også en langstrakt strand med både sten og sand. Stranden er desuden perfekt til børn da den er lavvandet. Ønsker man et større udvalg af aktiviteter og butikker, kan man tage bussen til Hersonissos.

Anissaras er et lille feriested med typisk rolig græsk atmosfære.

Stedet ligger mere eller mindre midt imellem Heraklion og Hersonissos.

Man skal vælge at rejse hertil for at slappe af og for at nyde den rolige øatmosfære, hvor dagene glider roligt forbi. Her er mulighed for skønne spadsereture langs vandet og man kan også vælge at gå østover ind på øen. Her kan man gå op til den lille kirke i Sarandaris hvor man kan skue ud over hele området.

De fleste feriebolig i området ligger i gåafstand fra Anissaras. Hvert lille sted har sine egne små hyggelige taverner, restauranter og købmænd. Uanset hvilket man vælger byder stederne på rolige dage med afslappede feriedage for familier, såvel som folk der rejser på egen hånd.

Her finder man en langstrakt strand med grovkornet sand som er lavvandet, så her kan både store og små være med. Her er vandsportsaktiviteter og noget at lave for hele familien.

Ønsker man et større udvalg, kan man tage bussen til Hersonissos.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Anna Maria Village ★★★ 7n 2.280,-
Hersonissos Village ★★★★ 3n 3.527,-
Elysian Suites ★★★★ 3n 3.882,-
Bella Beach Hotel ★★★★★ 3n 4.412,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Anissaras
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 9°C 18°C
februar 16°C 9°C 17°C
marts 17°C 10°C 17°C
april 20°C 12°C 18°C
maj 24°C 15°C 20°C
juni 27°C 19°C 24°C
juli 29°C 22°C 26°C
august 28°C 22°C 27°C
september 26°C 19°C 26°C
oktober 23°C 16°C 24°C
november 20°C 13°C 21°C
december 17°C 11°C 19°C
Prognose for Anissaras