Ao Nang

Ao Nang har en lang og fin strand, en strandpromenade, handelsgader og et varieret udvalg af restauranter langs hele stranden. Ao Nang er det største tursitsted i området, og det er et godt udgangspunkt for udflugter til de mange fantastiske og naturskønne strande og øer i regionen. Ao Nang har en række meget gode hoteller og resorts af høj kvalitet samt øvrige hoteller og bungalower i forskellige prisklasser og standarder. Fra Ao Nang går der longtailbåde hele døgnet rundt til Railey Beach og Phra Nang, der har unikke bjergformationer og grotter, gode muligheder for klatring og fantastiske strande. Det kan anbefales at tage en udflugt til den fascinerende øgruppe uden for Ao Nang med bl.a. gode muligheder for snorkling ved Tup Island, Chicken Island og Poda Island.

Ao Nang har et stort udvalg af steder at bo, er let tilgængeligt og har lave priser

Ao Nang er det mest kendte strandområde i Krabi og ligger 40 minutter fra Krabis lufthavn. Stedet er gået fra at være en rolig fiskerlandsby til et godt udbygget turistrejsemål. Alligevel hænger noget af backpacker kulturen ved og det gør, at man finder alt fra rimelige og enkle bungalows til mere trendy hoteller, kort sagt: Noget for enhver smag.

Ao Nang har en lang strandpromenade med flere shoppinggader og et godt udvalg af restauranter. Shopping er populært og priserne er bedre her end i Phuket. Det at orientere sig i Ao Nang er meget enkelt da det meste ligger ved strandpromenaden. Stranden i selve Ao Nang er helt ok, men de fleste turistene vælger at tage den korte tur med longtailbåd til den nærliggende Ao Railay.

Anbefalte hoteller i Ao Nang er Krabi Thai Village Resort og Best Western Ban Ao Nang Resort.

Tips til aktiviteter i Ao Nang:

* Tag med longtailbåd til Ao Railay med stedets nydelige strande, kalkstensbjerge og grotter

* Tag fra Ao Railay (eller Ao Nang) videre ud til de nærliggende Krabi Islands

* Tag med Båd til Koh Phi Phi eller Koh Lanta

*  Prøv Rock Climbing i Ao Nang bukten

*  Tag på udflugt til Krabi Town

*  Melde dig på et madkursus

* Besøg en af Ao Nangs mange skræddere

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Srisuksant Resort ★★★★ 7n 4.684,-
Phu Pi Maan Resort & Spa ★★★★ 7n 4.882,-
Krabi Resort ★★★ 7n 4.999,-
Timber House ★★★ 7n 5.030,-
The Verandah ★★★ 7n 5.117,-
Buri Tara Resort, Krabi ★★★ 7n 5.197,-
Bluesotel Aonang Krabi ★★★★ 7n 5.335,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Ao Nang
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 31°C 23°C
februar 32°C 23°C
marts 33°C 24°C
april 33°C 25°C
maj 31°C 25°C
juni 31°C 25°C
juli 31°C 25°C
august 31°C 24°C
september 30°C 24°C
oktober 31°C 24°C
november 31°C 24°C
december 31°C 24°C
Prognose for Ao Nang