Balí

I en smuk bugt midt mellem byerne Heraklion og Rethymnos finder man Kretas mindste turiststed, Balí. I området ved bugten er landskabet kuperet og i byens havn ligger tavernaer, butikker og barer. Selve bugten er en oplevelse for sig selv og vandet her er klart med mange fisk, kort sagt den er et oplagt sted at snorkle. I Balís havn findes en dykkerklub hvor man kan tage kurser og få et fuldt dykkercertifikat. På Kreta er det offentlige transportsystem velfungerende og har mange moderne busser og så omfatter det de fleste steder på øen, inklusiv Balí.

Balí er et af Kretas mindste feriesteder beliggende i en smuk bugt

Skærmet mod naturens luner, ligger landsbyen i et kuperet landskab midt mellem byerne Heraklion og Rethymnon. I området er der flere små strande og du kan finde tavernaer, butikker og barer i byens havneområde.

I Balís bugt er der klart vand og masser af fisk, så rejser du til Balí kan det anbefales at medbringe dykkerbriller og snorkel. Får man blod på tanden ligger der en dykkerklub ved havnen. Her kan du tage kurser og også tage et fuldt dykkercertifikat.

Tager man en tur ind på øen bør man smutte forbi den lille historiske by Anogia. Her kan man blandt andet besøge en kirke som er opført til minde om Johannes Døberen. Kirkens vægge er udsmykket med vidunderlige malerier tilbage fra den byzantinske tid.

Kretas offentlige transportsystem er velfungerende. Det omfatter de fleste steder på øen og så har det mange moderne busser, som gør det enkelt at komme rundt. Vil man være mere uafhængig af tidsplaner er det også muligt at leje en bil eller motorcykel på øen.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Tonys Villas & Resort ★★★★ 7n 6.518,-
Pelangi Bali Hotel & Spa ★★★★ 7n 6.732,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Bali
kalender DagDag NatNat BadBad
Prognose for Bali