Bangkok

Bangkok er Thailands hovedstad og byen har ikke mindre end 8 millioner indbyggere. Byen er helt speciel og en herlig blanding af vestlig indflydelse og thailandske traditioner. Imellem skyskrabere og enorme shoppingcentre skyder Bangkoks skytrain gennem luften, og på gaden nedenfor konkurrerer Tuk-Tuk´erne om kunderne. Her skal du ikke blive forbavset, hvis du ser en elefant optræde på et gadehjørne. Området rundt om Bangkok har et enormt kanalanlæg. Hvis man kører ud af byen, kan man på en times tid nå til Damnoen Saduak, hvor man kan opleve det største og mest kendte, flydende marked på kanalerne.

Besøg Bangkok’s pulserende natteliv og nyd uendelig shopping med gode priser

Thailands hovedstad Bangkok har omkring 8 millioner innbyggere. Byen er en fascinerende smeltedigel af vestlig indflydelse og østens traditioner. Byens bydele er meget forskellige fra hinanden. Ved de store centre finder man skyskrabere og flotte lyse betonkonstruktioner med grønne planter til at skabe stemning. Her kan man også opleve byens moderne Skytrain, der skyder gennem luften. I andre bydele finder man lavere bebyggelse, små gyder, blikhuse og et mylder af liv. Over alt i byen konkurrerer Tuk-Tuks om kunderne og man bør klart unde sig selv en tur med denne blanding mellem en taxa og en knallert med lad.

Det er populært at tage et par dage i Bangkok for at opleve Asiens måske mest livlige by. Uanset om man er på vej til de nærliggende destinationer Koh SametKoh ChangPattaya eller skal videre til øerne i Syd-Thailand. Shoppingmulighederne i Bangkok er enestående, underholdningsmulighederne uendelige og de kulinariske oplevelser store. Bangkok forholdsvis rimelig og man kan bo luksuriøst til en virkelig god pris. Gode hoteller er Baan K Residence (3-star), Legacy Suites Bangkok (4-star), Chatrium Hotel Riverside Bangkok (4+) og Hansar Bangkok (5-star).

Tips til aktiviteter i Bangkok:

* Besøg flere af byens utallige templer, slotte og pagoder

* Tag del i mylderet af liv ved markeder og handelsgader

* 1 time udenfor byen ligger Damnoen Saduak, det mest kendte flydende marked i Thailand

* Oplev en kanaltur på Chao Phraya River

* Besøg Lumphini Park eller Santichaiprakarn Park, der er to af byens grønne oaser, hvor thaierne selv kommer for at slappe af, lave gymnastik eller spille skak.

* Tag med familien til Siam Ocean World, det største akvariume i Sydøstasien

* Oplev Thai-boxing på nært hold

* Tag et kurs i meditation, thai massage eller madlavning

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Win Long Place Serviced Apartment ★★★ 6n 4.504,-
iSanook Bangkok ★★★★ 6n 4.583,-
Hotel Royal Bangkok Chinatown ★★★★ 6n 4.674,-
Forum Park ★★★ 6n 4.751,-
New Siam Palace View ★★★ 6n 4.761,-
Royal View Resort ★★★ 6n 4.918,-
Boonsiri Place ★★★ 6n 5.039,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Bangkok
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 31°C 20°C
februar 32°C 22°C
marts 33°C 24°C
april 35°C 25°C
maj 33°C 25°C
juni 32°C 24°C
juli 32°C 24°C
august 32°C 24°C
september 31°C 24°C
oktober 31°C 24°C
november 30°C 22°C
december 30°C 25°C
Prognose for Bangkok