Bang Thao

Bang Thao er en flot strand, som er velegnet til windsurfing og i strandens sydende kan man snorkle og dykke ved et spændende koralrev. Tæt ved ligger også Surin Beach som er populær og lækker, den er absolut et besøg værd. Ved Bang Thao Beach tilhører det meste af stranden Laguna Complex, der udover syv hotelkomplekser og har en god golfbane.

Ved Bang Thao Beach ligger mange af Phuket’s luksusresorts, en golfbane og masser af restauranter

Bangtao Beach er en af de større strande på Phuket og har kridhvidt sand og gode svømmeforhold. I strandens sydlige ende ligger et spændende koralrev og et fint udvalg af små hoteller. Nærliggende Surin Beach er en populær strand og et besøg værd.

Størstedelen af Bang Thao Beach er tilhører Laguna Complex, et stort hotelkompleks bestående af 7 hoteller og en meget god golfbane. Her findes mange gode, men også relativt dyre, restauranter og barer. Det er også værd at nævne det nydelige The Pavilions Phuket, som passer perfekt til bryllupsrejsende.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Bangtao Beach
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 31°C 23°C
Feb. 32°C 23°C
Mar. 33°C 24°C
Apr. 33°C 25°C
Maj 31°C 25°C
Jun. 31°C 25°C
Jul. 31°C 25°C
Aug. 31°C 24°C
Sep. 30°C 24°C
Okt. 31°C 24°C
Nov. 31°C 24°C
Dec. 31°C 24°C
Prognose for Bangtao Beach