Belek

Rejser man til Belek er det for at nyde sol og vand i luksuriøse omgivelser. Her ligger de fleste hoteller helt ned til havet og mange af stederne har private strande. I området omkring Belek ligger ikke mindre end fem internationalt anerkendte golfbaner i naturskønne områder med udsigt til pinjetræer og eukalyptus. Det er muligt at tage en minibus til nogle af de omkringliggende byer, og nabobyen Dolmus, som har en fin gammel bydel og et væld af butikker og restauranter.

Luksusferie med golfmuligheder i Belek

Når man rejser til Belek, er det for at nyde sol og vand på en luksuriøs måde. Her er de fleste af hotellerne førsteklasses, og de ligger direkte ved havet. De har ofte private strande. Belek er velegnet til golf, og der er fem internationale golfbaner, som ligger ved det rolige og smukke hav, omgivet af pinje- og eukalyptusskov.

Hvis man bliver træt af stilheden i Belek, er det let at tage med minibus til en af de nærliggende byer, fx til Dolmus, som ligger ca. 30 km fra Belek. Dolmus er et besøg værd med sin gamle bilfrie bymidte og rigtig mange butikker, barer og restauranter.

Afstanden fra lufthavnen til Belek er ca. 30 km.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Belek
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 15°C 6°C 19°C
Feb. 15°C 6°C 17°C
Mar. 18°C 8°C 18°C
Apr. 21°C 11°C 19°C
Maj 25°C 15°C 22°C
Jun. 30°C 19°C 26°C
Jul. 34°C 22°C 29°C
Aug. 34°C 22°C 29°C
Sep. 31°C 19°C 28°C
Okt. 26°C 15°C 26°C
Nov. 21°C 11°C 22°C
Dec. 16°C 8°C 20°C
Prognose for Belek