Bella Mare

På østkysten af Mauritius ligger nogle af Mauritius mest kendte resorts. Flere af disse ligger langs Belle Mare-stranden, som regnes for en af de bedste på øen. Her er tempoet roligere end i Grand Baie og Flic en Flac, og for det meste opholder man sig på hotellernes områder, hvor man kan finde alt hvad hjertet begærer. De større hoteller har flere restauranter at vælge imellem med både buffeter og à la carte menuer. Maden har en høj kvalitet så det er bare at vælge. Prisniveauet ligner det danske en del og det vil hurtigt kunne betale sig at bo med halvpension eller bestille en ”all inclusive”-pakke. Belle Mare lokker samtidig med nogle af øens bedste golfbaner, to af disse har Championship-status og benyttes til den årlige Mauritius Open-turneringen.

Mauritius’ bedste strande, golfbaner og luksushoteller i topklasse

Mauritius’ østkyst ligger mange af de berømte luksusresorts. Flere ligger på rad og række på den flotte Belle Mare strand. Området er noget mere fredeligt end Grand Baie og mere roligt end Flic en Flac. Feriestederne dækker alligevel de fleste behov med sine mange aktiviteter og faciliteter. Bemærk at prisniveauet kan være relativt højt på disse hoteller, så det kan hurtigt betale sig enten at bo med halvpension eller “all inclusive”.

Belle Mare har nogle af de fineste golfbaner på øen. To af dem (Links og Legend) er af ypperste kvalitet og har Championship status. Østkysten kan være mere udsat for vind end Grand Baie og Flic en Flac. Det er ofte afhængigt af sæsonen, men gør at området er populært for sejlere og surfere. Det tager ca. 25 minutter med bil at komme til Grand Baie og ca. 50 minutter til lufthavnen.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Emeraude Beach Attitude ★★★ 7n 9.208,-
Maritim Crystals Beach Hotel ★★★★ 7n 11.258,-
The Residence Mauritius ★★★★★ 7n 12.280,-
Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius ★★★★ 7n 15.733,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Belle Mare
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 29°C 23°C 28°C
februar 29°C 23°C 29°C
marts 29°C 23°C 29°C
april 28°C 22°C 28°C
maj 26°C 20°C 27°C
juni 25°C 18°C 26°C
juli 24°C 18°C 25°C
august 24°C 18°C 24°C
september 25°C 18°C 24°C
oktober 26°C 19°C 24°C
november 28°C 20°C 26°C
december 29°C 22°C 27°C
Prognose for Belle Mare