Blanes

Blanes er en fin og relativt rolig turistby med lang sandstrand, som er velegnet til en afslappet ferie. I byen finder man små handelsgader og historisk arkitektur. Langs strandpromenaden er der hyggelige restauranter og caféer og får man brug for afveksling er det let at tage toget til Barcelona og opleve en af Spaniens kulturelle metropoler.

Behagelige Blanes

Blanes er en ganske stille og rolig turistby, der regnes for at være starten på Costa Brava-kysten, som strækker sig hele vejen op til den franske grænse.

Blanes har en kystlinje på omkring fire kilometer. Kysten ved Blanes består både af lækre sandstrande og flere små fine bugter med sand, der adskilles af maleriske klipper. Langs hele stranden ligger der et utal af små barer, cafeer og restauranter langs byens strandpromenaden.

Bevæger du dig lidt ind i byen vil du finde små handelsgader og bygninger med historisk tyngde. En spadseretur her giver dig en fornemmelse af den farverige historie som  fiskerlandsbyen har været igennem.

Vil du for en stund byttestranddagene ud med andre aktiviteter kan du tage med lokaltoget ind til storbyen Barcelona.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Blanes
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 13°C 1°C 14°C
februar 14°C 2°C 13°C
marts 16°C 4°C 14°C
april 18°C 6°C 15°C
maj 22°C 10°C 18°C
juni 25°C 14°C 22°C
juli 29°C 17°C 24°C
august 29°C 17°C 25°C
september 26°C 14°C 24°C
oktober 21°C 10°C 22°C
november 16°C 5°C 18°C
december 13°C 2°C 16°C
Prognose for Blanes