Bol

Byen Bol ligger på sydsiden af øen, og her er der mange kulturelle seværdigheder. Byens omgivelser er smukke og man kan blandt andet beundre bjergtoppen Vidova Gora, der rejser mere end 700 meter over havet. Lige udenfor byen finder man finde strande, og vandet er krystalklart, og tæt ved Bol finder man også en af øens bedste strande, Zlatni Rat. Forholdene ved Bol er kendt blandt sejlentusiaster og vindsurfere og man kan deltage i aktiviteter både til lands og til vands her. I byens centrum er der massevis af butikker og restauranter.

Bol er det perfekte feriestedet og her er adgang til alle bekvemmeligheder man kunne ønske sig.

På den sydlige kyststrækning af Brac ligger en lille landsby i maleriske omgivelser. Her dækker pinjeskove bjergskråningerne og bjergtoppene rejser sig stejlt mod himlen. Den højeste af disse er Vidova Gora, som er over 700 meter.

I centrum finder du et utal af butikker og caféer, hvor du kan gøre en god handel eller bare slappe af med lidt god mad og drikke.

Lige udenfor centrum mod både vest og øst ligger flere flotte badevige. Cirka 1,5 kilometer fra centrum finder du den bedste af alle strandene, Zlatni Rat. Dette er en verdensberømt strand med unik form og smuk beliggenhed.

For dem som kan lide en aktiv ferie, er Bol et genialt valg af destination: Her kan du deltage i sportsaktiviteter både på land, ved strand og i vandet. Havområderne her er kendt for de gode forhold til at sejle og vindsurfe.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Bluesun Bonaca ★★★ 7n 4.579,-
Hotell Bluesun Borak ★★★ 7n 4.671,-
Bol ★★★★ 7n 5.350,-
Villa Heli ★★★★ 7n 17.785,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Bol
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 12°C 6°C
februar 13°C 6°C
marts 14°C 8°C
april 17°C 11°C 13°C
maj 21°C 14°C 20°C
juni 25°C 18°C 22°C
juli 29°C 21°C 23°C
august 28°C 21°C 24°C
september 25°C 18°C 22°C
oktober 21°C 14°C 20°C
november 17°C 10°C
december 14°C 8°C
Prognose for Bol