Budva

I et bjergtagende smukt klippelandskab ud til kysten ligger den historiske by Budva. Her kan man slentre gennem smukke gader mens man beundrer smukke historiske monumenter og den flotte bymur som er godt bevaret. Her er et godt udvalg af restauranter og i højsæsonen er der et liv og røre om aftenen. Ved byen kan man finde ikke mindre en otte skønne strande, som alle har EU's blå flag, der markerer strandenes gode kvalitet.

Budva ligger ved klippekysten som også kaldes Budvanska rivijera

Budva er omgivet af et virkelig malerisk landskab. Byen er en charmerende gammel by, med borgmur og godt bevarede bygninger. Man bør nyde byen på en spadseretur i disse flotte omgivelser, hvor der er et sandt mylder af historiske monumenter. Her finder man et stort udvalg af caféer, restauranter og butikker, og i højsesonen er der et livligt aften- og natteliv her.

Langs den nærliggende kyst, hvor stejle bjergvægge ender i et krystalklart hav, ligger der 8 sandstrande, som alle har EUs blåt flag, der garanterer strandens kvalitet.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Budva
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 10°C 1°C
Feb. 11°C 3°C
Mar. 15°C 6°C
Apr. 19°C 9°C
Maj 24°C 14°C
Jun. 28°C 17°C
Jul. 32°C 20°C
Aug. 32°C 20°C
Sep. 27°C 16°C
Okt. 22°C 12°C
Nov. 15°C 7°C
Dec. 11°C 3°C
Prognose for Budva