Cala Mayor

Cala Mayor er en stilfuld forstad til Palma, som bare ligger 5 km derfra, og der er gode busforbindelser til byen. I Cala Mayor har den spanske kongefamilie sin sommerresidens, Marivent, og forstaden har et eksklusivt præg. Badebugten tæt ved har lyst, fintkornet sand og er omgivet af barer og caféer. I nærheden af Cala Mayor ligger fem af Mallorcas golfbaner. Cala Mayor ligger ca. 18 km fra den nærmeste lufthavn.

Cala Mayor er en stilet forstad 5 kilometer fra Mallorcas hovedstad Palma

Her finder du små og store ferieresorts og i byen ligger også den spanske kongefamilies sommerresidens, Marivent.

Badebugten ved byen har lyst finkornet sand og er et flot sted, hvor man kan nyde varme og solfyldte dage. Shopping muligheder i byen er  begrænset i den lille by, men der går jævnligt busser til Palma,  som har et bredt udvalg af butikker.

Fra Cala Mayor er det let at nå til de mange seværdigheder man kan finde i området. Enten kan man deltage i en arrangeret tur med turistbus eller man kan leje en bil og besøge en af de små hyggelige landsbyer, der ligger længere inde i landet.

I nærheden af Cala Mayor ligger fem af Mallorcas golfbaner. Området er eksklusivt og har en rolig atmosfære. Cala Mayor ligger ca 18 km fra Palmas lufthavn.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cala Mayor
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 15°C 8°C 15°C
Feb. 16°C 8°C 14°C
Mar. 17°C 10°C 15°C
Apr. 19°C 11°C 16°C
Maj 22°C 15°C 20°C
Jun. 26°C 18°C 24°C
Jul. 29°C 21°C 26°C
Aug. 30°C 22°C 26°C
Sep. 27°C 20°C 26°C
Okt. 23°C 16°C 24°C
Nov. 19°C 12°C 21°C
Dec. 16°C 10°C 17°C
Prognose for Cala Mayor