Cala Mesquida

I Cala Mesquida er der roligt og kønt, og byen ligger i grønne omgivelser. Her rejser man ikke til for at feste, for det er der så godt som ingen muligheder for. På den fintkornede, lyse sandstrand findes der ikke mange muligheder for aktiviteter, men der er vindsurfing og vandcykler. I Cala Mesquida handler det om at nyde naturen og roen. Den nærmeste større by er Capdepera, som ligger 5 km derfra. Efter yderligere et par km kommer man til Cala Ratjada, som er den største turistby i området. Hertil går der busser fra Cala Mesquida. Det anbefales at leje bil for at komme let omkring mellem de forskelige steder og strande i området.

Cala Mesquida er et fredfyldt lille sommerparadis

Cala Mesquida ligger i en bugt på nordøstkysten af Mallorca. Feriestedet er omgivet af grønne skove og et kupperet klippelandskab. Med det blåturkise havet og lysende blå himmel som kontrast til den hvide sanden, er Cala Mesquida en lille naturperle. Her kan hver feriedag nydes i fulde drag.

Stranden er bred og ca 500 m lang med krystalklart vand, som skyller indover det hvide sand. Havbunden er noget varrieret og niveauforskellen kan skifte pludseligt så der kan blive optil to meter dybt. Derfor er det vigtigt at holde godt øje med de mindste i familien. Forholdene er gode hvis man vil snorkle, dykke, windsurfe, sejle eller stå på vandski.

Fra dette fredfyldte lille sommerparadiset er der gode busforbindelser til de omkringliggende småbyer. Vil du skifte en stranddag ud med en tur ud i områdets frodige natur eller besøge en naboby bør du leje en bil. Hele østsiden af Mallorca har et flot landskab, mange små naturskønne badebugter og maleriske landsbyer som klart er et besøg værd.

Bare 10 minutters kørsel fra Cala Mesquida ligger byen Capdepera der er typisk spansk. Her kan du blandt andet nyde gode tapasretter og nogle af alle de velsmagende skaldyr og fiskeretter på byens små og store restauranter.

Ridesenteret, Rancho Willy, ligger lige efter stranden i Cala Mesquida og tilbyder rideture i det smukke landskab. Golfbanen i distriktet er kendt for sin gode standard. Er du golfentusiast bør du bestille plads på forhånd, da denne ban er godt besøgt.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Zafiro Cala Mesquida ★★★★ 7n 2.836,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cala Mesquida
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 23°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 18°C
Prognose for Cala Mesquida