Calas de Mallorca

Den forholdsvis nye ferieby Calas de Mallorca byder på azurblåt hav, fine sandstrande, et shoppingcenter og smuk natur. Byen har ikke mindre end tre skønne strande i sin umiddelbare nærhed og fra byen kan man tage på spændende ture for at opleve Palmas pulserende byliv, et søndagsmarked i Felantrix eller spille golf ved banen Vall d'Or.

På den sydøstlige kyst af Mallorca ligger feriestedet Calas de Mallorca

Stedet er kendt for sine flotte, finkornede sandstrende og små bugter ved Middelhavets klare azurblå vand. Hver bugt er typisk omkranset af hvide klipper dækket af pinjetræer. Calas de Mallorca har tre af disse strande i sin umiddelbare nærhed. Det er Cala Domingos Grans, Cala Domingos Petit og Cala Antena.

Fra lufthavnen til feriebyen tager det lidt over en time med bus, taxi eller lejet bil at nå frem. Calas de Mallorca er en forholdsvis ny ferieby med mange små og store hoteller. Her kan ferien virkelig nydes af både små og store i familien.

Hvis man får lyst til en pause fra at solbade og bade, byder Mallorca på mange smukke seværdigheder. Blandt andet kan man tage på ture til naturskønne områder inde på øen eller langs kysten. I Felantrix er et spændende søndagsmarked eller man kan opleve det pulserende byliv i Palma. Er man golfspiller, ligger golfbanen i Vall d ‘Or kun ti minutter fra Calas de Mallorca. Centro Comercial er et shoppingcenter i Calas de Mallorca hvor du både kan handle i butikker og nyde god mad og drikke i en af de mange restauranter.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Calas de Mallorca
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 15°C 4°C 15°C
Feb. 16°C 4°C 14°C
Mar. 17°C 4°C 15°C
Apr. 19°C 6°C 16°C
Maj 23°C 10°C 20°C
Jun. 27°C 15°C 24°C
Jul. 31°C 17°C 26°C
Aug. 31°C 18°C 26°C
Sep. 28°C 16°C 26°C
Okt. 23°C 12°C 24°C
Nov. 19°C 8°C 21°C
Dec. 16°C 5°C 17°C
Prognose for Calas de Mallorca