Calheta

Calheta er en pittoresk lille landsby, som ligger godt beskyttet af en mole. Byen er et af de første steder søfarerne gik i land og man kan se mange smukke kirke som er opført i tiden efter deres landgang. Tæt ved byen ligger et moderne kunstcenter hvor der afholdes udstillinger og koncerter og man har også mulighed for at besøge en sukkerrørsfabrik fra århundredeskiftet i Calheta. I området omkring byen finder man to af Madeiras få sandstrande og området er også meget brugt af paraglidere.

Calheta blev grundlagt i 1430 og var et af de første steder som søfarere opdagede

Calheta er en malerisk lille landsby med to små nydelige sandstrande, som ligger godt beskyttet af en mole. Landsbyen er omkranset af klippevægge og frodig vegetation, hvor bebyggelsen hager sig fast til smalle terrasser som stikker ud langs de stejle bjergvægge. Havet ud for byen er kendt for de mange forskellige arter af fisk der lever her. I byen og dens omegn kan du se og besøge flere historiske kirker.

På en klippe ud mod havet finder du Centro das Artes Casa das Mudas, det nye kunstcenter, hvor der afholdes kunstudstillinger og koncerter året rundt. En anden seværdighed du kan besøge, og få omvisning på, er den gamle sukkerrørsfabrikken som blev grundlagt i 1901. Den er berømmet for sin produktion af sukkerrør honning og rom.

Området her er også meget populært blandt paraglidere.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Calheta
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 19°C 13°C 19°C
Feb. 19°C 13°C 19°C
Mar. 20°C 13°C 18°C
Apr. 20°C 14°C 19°C
Maj 21°C 15°C 20°C
Jun. 22°C 17°C 21°C
Jul. 24°C 18°C 22°C
Aug. 26°C 19°C 24°C
Sep. 26°C 19°C 24°C
Okt. 24°C 18°C 24°C
Nov. 22°C 16°C 22°C
Dec. 20°C 14°C 20°C
Prognose for Calheta