Calonge

I Calonge kan man opleve nogle af de største udgravninger fra romersk tid ved Caste Barri. Byen ligger ud til havet og her er en række skønne fjorde, badebugter og strande som kun adskilles af pinjeskov og klipper. I området omkring byen kan man vadre og så er der et skønt klima året rundt. Til lufthavnen i Barcelona er der 135 kilometer og til Girona er der 35 kilometer.

Arkæologiske udgravinger i Calonge

På kyststrækningen mellem Barcelona og Frankrig ligger den lille fine by Calonge, som en kystforstad til fastlandsbyen Girona. Denne del af Spania har en fantastisk fin kystlinje, og her ligger småbugter, fjorde og lækre strande som perler på en snor kun adskilt av klippeformationer og små pinjelunde.

Calonges historie strækker sig langt tilbage i tiden, og her kan du se en af de største arkæologiske udgravinger fra romersk tid, Castel Barri. Byen har også en fantastisk middelalderborg fra det 12. Århundrede, som man bør se. Dette er et spændende område at vandre i, og der er anlagt stier til korte og længere ture, både i byen og i udkanten.

Calonge har et meget behagelig middelhavsklima året rundt og vindforholdene gør at båd- og vandaktiviteter altid er aktuelle.

Byen byder på et hav af Middelhavsspecialiteter og man kan også få internationale retter.

Calonge ligger 135 km fra lufthavnen i Barcelona, og 35 km fra Girona.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Calonge
kalender DagDag NatNat BadBad
Prognose for Calonge