Can Picafort

Can Picafort ligger på østsiden af Alcudiabugten. Der går en fin strandpromenade langs den dejlige, lange strand, og her er der mange restauranter og barer med havudsigt. Dele af stranden er endnu ikke udbygget, og her finder man enkle serveringssteder og klitter. På den udbyggede strand kan man leje solsenge og parasoller, og der er en mængde forskellige vandaktiviteter at vælge imellem. Ved stranden i Can Picafort er der ikke så lavvandet og roligt vand som i Alcudia. Vil man have flere oplevelser i vandet kan man også tage dykkercertifikat og komme på dykkerture med dykkercenteret, der ligger i Can Picaforts havn. Hovedgaden, Paseo Colon, er et kendt shopping- og restaurantstrøg med varierede tilbud. Man kan også tage på udflugter og opleve en trælabyrint ved Playa de Muro og en naturparken S'Albufera Park. Afstanden mellem Can Picafort og Alcudia er ca. 10 km, og til Palma by er der ca. 55 km. Til lufthavnen ca. 65 km.

Can Picafort er en af Mallorcas bedste feriebyer

Tager du sydover langs kysten fra Alcudia kommer du til Can Picafort. Dette er en af Mallorcas ældste fiskerlandsbyer. Til trods for alle turisterne, der kommer i løbet af en sæson, har landsbyen bevaret meget af sit oprindelige og autentiske præg.

Langs den lækre strand ligger en skøn strandpromenade med mange restauranter, caféer og barer med nydelig havudsigt. Ved denne del af stranden kan du leje solstole og parasoller eller boltre dig i et væld af strandaktiviteter. Dele af stranden er endnu ikke særlig udviklet og har kun enkle serveringssteder og et flot landskab domineret af klitter. I den sydlige ende af stranden ligger havneområdet med en fantastisk udsigt både mod nor, syd og videre mod øst mod Menorca.

Can Picafort har et stort udbud af aktiviteter hvis du vil tage en pause fra strandlivet. En mulighed er at tage en tur til S’Albufera Park, der er en smuk naturpark. 20 minutters gange fra Son Baulo finder du Son Real Necropolis, en godt restaureret gravplads fra fønikernes tid. For børnefamilier er det oplagt at besøge den store trælabyrint ved Playa de Muro. Her kan hele familien deltage aktivt i at udforske labyrinten og løse masser af gåder.

Flere dykkercentre er etableret havnen og har der er tilbud alt som passer til én efter hvilket niveau man befinder sig på. Fra havnen kan man også tage med turbåde langs den smukke kyststrækning ved byen.

Hovedgaden i Can Picafort hedder Paseo Colon og er kendt for sit shopping- og restaurantstrøg, der har et godt og varieret udvalg. De to største festivaler her foregår i juli og august; 20. juli fejrer de helgenen Santa Margarita og fra d. 15. august og en hel uge frem fejres den hellige jomfrus velsignelse. Begge fejringer er store folkefester i Can Picafort.

Til lufthavnen i Palma er der ca. 65 km.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Eix Platja Daurada ★★★★ 7n 2.084,-
Maracaibo ★★★★ 7n 2.110,-
JS Miramar hotel ★★★ 7n 2.190,-
BQ Can Picafort Hotel ★★★★ 7n 2.339,-
Vista Park ★★★ 7n 2.340,-
Son Baulo ★★★ 7n 2.468,-
Eix Alzinar Mar Hotel & Suites ★★★★ 7n 2.469,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Can Picafort
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 23°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 18°C
Prognose for Can Picafort