Cannes

Cannes har et lidt mere eksklusivt præg, men alligevel emmer byen af skøn landsbycharme. Cannes er særligt kendt for sin filmfestival, som er velbesøgt at filmindustriens store stjerner. Her ligger de fantastiske strande midt i byen, og mange af hotellerne har sine restauranter ud til den berømte strandpromenaden, "La Croisette".

Cannes er lidt mere eksklusiv

Mange kendte stjerner besøger hvert år den berømte filmfestival i Cannes, men alligevel har byen bevaret en charmerende landsby-atmosfære.

Stedetsfantastiske strande ligger midt i byen, og mange af hotellernes restauranter er beliggende lige op ud til den kendte strandpromenade, “La Croisette”. I Cannes findes der generelt mange fine restauranter og et godt udeliv. Mad og drikke er noget af det vigtigste i den franske kultur som også gør sig gælden i Cannes, og faktisk er mange af restauranter i Cannes er nævnt i Guide Michelin.

I den gamle bydel er der et væld af smukke bygninger, og her er der et lidt roligere tempo end ved strandpromenaden.

Vil man på opdagelse i de omkringliggende områder er det let at rejse til rundt på rivieraen, blandt andet med tog eller bus.

Cannes ligger ca. 30 km fra lufthavnen i Nice.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cannes
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 13°C 5°C 14°C
Feb. 13°C 6°C 13°C
Mar. 15°C 8°C 14°C
Apr. 16°C 10°C 15°C
Maj 20°C 14°C 19°C
Jun. 24°C 17°C 23°C
Jul. 27°C 20°C 24°C
Aug. 27°C 20°C 25°C
Sep. 24°C 17°C 23°C
Okt. 21°C 13°C 21°C
Nov. 16°C 9°C 18°C
Dec. 14°C 6°C 16°C
Prognose for Cannes