Cha-Am - Thailand - Rejseguide

Cha Am er en lille autentisk by cirka 25 kilometer nord for Hua Hin. Her findes en skøn strand, måske ikke lige så stor den i Hua Hin, men mange mener til gengæld at denne er betydeligt bedre. I området findes også en række flotte templer. Cha-Am er stedet for dem, som ønsker nærheden til Hua Hin, men som ønsker at bo i et stille og roligt område.

– eksotisk strand, fine hoteller og fredelige omgivelser i Cha-am

Cha Am er en lille ægte thailandsk by ca. 25 kilometer nord for Hua Hin. Her er der en rigtig fin strand. Ikke ligeså stor som storebror Hua Hin, men i manges øjne betydelig bedre. I området findes også en række flotte templer. Cha-Am er stedet for dem som ønsker god beliggenhed til Hua Hin, men samtidig ønsker at bo i et roligt område.

Regent Chalet Regent Beach Cha-Am (3-stjernet), Holiday Inn Resort Regent Beach Cha-Am (4-stjernet) og Grand Pacific Sovereign Resort & Spa (4+) er hoteller med meget gode anmeldelser fra kunder.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cha-am
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 30°C 21°C
Feb. 31°C 22°C
Mar. 32°C 24°C
Apr. 33°C 25°C
Maj 33°C 25°C
Jun. 33°C 25°C
Jul. 32°C 25°C
Aug. 32°C 25°C
Sep. 32°C 24°C
Okt. 31°C 24°C
Nov. 30°C 23°C
Dec. 29°C 22°C
Prognose for Cha-am