Colònia de Sant Jordi

Ikke langt fra byen Cepos ligger Sant Jordi, som er et skønt rejsemål for hele familien. Byen, der ligger ved kysten, anses for at være Campos havn og herfra kan man tage på bådture ud i det smukke Cabrera øhav. Det er også oplagt at dyrke sport her, da der er flere gode træningscentre og så er der også mulighed for at prøve at sejle i kajak. Er man ude efter mere kulturelle og historiske oplevelser så har området her traditioner indenfor saltudvinding, man kan se hvordan salten udvindes og hvert år i august er det også muligt at deltage i en festival der fejrer det gamle erhverv.

Sant Jordi er et flot rejsemål med aktiviteter for hele familien

Femten minutter fra Campos, ligger Colonia Sant Jordi, som anses for at være havn for Campos. Oprindeligt ernærede landsbyen sig ved fiskeri og landbrug, men i dag blomstrer turismen og Colonia Sant Jordi er et flot rejsemål med flere gode aktiviteter for hele familien. En af attraktionerne er bådture til øerne i Cabrera øhavet, som er blivet udnævnt til nationalpark. På denne delen af Mallorca finder man mange urørte og utroligt smukke strande.

Dette distriktet, Ses Salines, er kendt for sine gamle saltudvindingstraditioner og de fejres hvert år med en festival i august.

I Colonia Sant Jordi findes gode muligheder for at dyrke sport i et af de flotte træningscentre. Her er der en oplagt mulighed for at prøve at sejle kajak eller deltage i en af de mange bådture i nationalparkområderne.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hotel Honucai ★★★★ 7n 5.743,-
Fontsanta Hotel ★★★★★ 7n 6.852,-
Sa Creu Nova Hotel ★★★★★ 7n 7.296,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Colònia de Sant Jordi
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 24°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 17°C
Prognose for Colònia de Sant Jordi