San Juan

San Juan er Puerto Ricos hovedstad også når det kommer til landets kulturarv. San Juan er den næst ældste europæisk anlagte by i hele verden. Her kan man se fæstningsværker, herskabsvillaer og så er der et væld af gallerier, museer, restauranter og her afholdes jævnlig koncerter - kort sagt her skal man regne med, at alle sanser bliver stimuleret
San Juan er også en populært sportsdestination og lokalbefolkningen er også begejstrede sportsudøvere. Her er der et væld af muligheder for fysisk udfoldelse både på land og til vands, fra cykling til ridning og fra dykkerture til surfoplevelser. Siden dette er et turistmål, er engelsk ganske udbredt.

Opdag kulturarven i San Juan

San Juan er hovedstaden i Puerto Rico. Denne levende og mangfoldige byen indeholder et væld af historiske attraktioner, paradisiske strande, en levende kultur og en rig kulturarv. Det er et godt rejsemål for familier, men tilbyder også massevis af muligheder for dem som ønsker at opleve den livligere side af livet på øen.

San Juan blev grundlagt af spanske nybyggere i 1521. Det er faktisk den næstældste by, grundlagt af europæere i Amerika, efter den dominikanske byen Santa Domingo.

Med en rig historie og kulturarv, har man muligheden for at udforske nogle facinerende gamle steder – og mange af disse er knyttet til fæstningsværkerne og forsvaret, som i sin tid blev bygget af spanierne. Fortet på Fort San Felipe del Morro og Fort San Cristóbal, har et robust design og arkitektoniske udsmykninger i spansk koloni-stil. Det er også herskabshuset La Fortaleza, som en gang var hjem for øens første guvernør.

Går man rundt i gaderne vil man støde på utallige musikkscener, gallerier, museer og restauranter. Både musik og mad er påvirket af en række forskellige nuancer og ingen ferie i San Juan er komplet uden at man oplever de lokale lyde og smage!

San Juan er en populær sportsdestination, og byen har arrangeret flere internationale sportsbegivenheder, så som Pan American Games, The Caribbean Games og World Baseball Classics. Sportens betydning for byen afspejles i en den stor lokale interesse for at dyrke sport, hvad enten det er på land eller i vand. På en ferie i San Juan kan man cykle, køre motocross, ridde på heste eller kaste sig i bølgene på et surfebræt eller en vandscooter. Det er også populært at dykke i San Juan, den suveræne kombination af krystalklart vand og smukke koralrev giver ideelle forhold for sporten. Strandene i San Juan er en fryd for øjet, med gyldent sand, der strækker sig så langt man kan se.

Den gamleby i San Juan (Viejo San Juan) er også det historiske centrum. Selv om dette distrikt er en del af selve San Juan, er det ganske geografisk og kulturelt distinkt fra resten af byen.

Af andre seværdigheder er Park San Juan National Historic Site, Castillo San Cristóbal, en af de største spanske fæstninger i den nye verden, Castillo San Felipe del Morro er et citadel med en imponerende udsigt over anløbet til havnen i  San Juan.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Río San Juan
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 29°C 19°C 26°C
februar 29°C 20°C 26°C
marts 30°C 20°C 26°C
april 31°C 20°C 27°C
maj 32°C 22°C 27°C
juni 33°C 22°C 28°C
juli 33°C 22°C 29°C
august 32°C 22°C 29°C
september 33°C 22°C 30°C
oktober 32°C 22°C 29°C
november 30°C 21°C 29°C
december 28°C 20°C 28°C
Prognose for Río San Juan