Düsseldorf

Byen Düsseldorf er særligt populær blandt finansfolk og messedeltagere. Byen har i den gamle bydel et område fyldt med kroer, barer og natklubber og her er der virkelig gang i nattelivet. Når man bestiller et måltid er det som regel retter som enten inkluderer pølse eller andre former for svinekød, portionerne er store og man kan godt forvente solid husmandskost her. Når det kommer til drikkevare så er det hovedsageligt øl, som man servere. I nogle områder af Düsseldorf er der eksklusive butikker. Priserne minder meget om de danske. Lufthavnen finder man ca. 6 kilometer fra byen.

Düsseldorf har en række museer, en opera og flere teatre

Düsseldorf har omkring 600.000 indbyggere. Mange af de besøgende her er finansfolk og messedeltagere, eftersom Düsseldorf arrangerer flere store messer hvert år.

Den gamle bydel er kendt for et meget godt natteliv og her findes kroer, barer og natklubberi massevis. En tysk middag er et solidt måltid, som ofte består af pølse og svinekød. Düsseldorf har også et stort udvalg af restauranter fra alverdens køkkener. Og når det gælder drikkevare handler det mest om øl.

Der findes mange eksklusive og flotte butikker specielt i Köningsstrasse og Köningsalle. Prisniveauet er omtrent det samme som i Danmark.

Lufthavnen ligger 6 kilometer udenfor Düsseldorf.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Düsseldorf
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 5°C 0°C
februar 6°C 0°C
marts 10°C 3°C
april 14°C 5°C
maj 19°C 9°C
juni 21°C 12°C
juli 24°C 14°C
august 24°C 14°C
september 20°C 11°C
oktober 15°C 7°C
november 9°C 4°C
december 6°C 2°C
Prognose for Düsseldorf