El Arenal

10 kilometer fra Palma ligger populære Arenal, som byder på fest for de unge og leg for hele familien. Unge fra hele Europa kommer i højsæsonen til Arenal for at feste og her i byen er masser af barer og natklubber. Alligevel er byen også populær blandt børnefamilie, nok fordi her er en fantastisk 6 kilometer lang sandstrand og et skønt badeland.

Strandferie til populære Arenal

Arenal ligger 10 km fra Palma, ikke så langt fra den internationale lufthavn. Den 6 km lange sandstranden strækker sig her fra og op til Can Pastilla.

I Arenal finder du et stort udvalg af barer, natklubber og restauranter. Nattelivet kan være ret hektisk i højsæsonen, da det meste af Europas ungdom kommer hertil for at feste.

Især på grund af den lækre stranden er feriestedet også utrolig populært blandt børnefamilier. Her kan man deltage i et hav af forskellige strandaktiviteter og lige udenfor byen ligger Ibizas største badeland som er en fornøjelse for for både store og små. I nærheden ligger også Palma Aquarium som er et besøg værd.

Arenal er et godt udgangspunkt for at tage rundt på opdagelse på Ibiza. Man kan tage bussen til Palma en dag og nyde storbylivet i en hovedstad med et historisk anstrøg. Fra Palma arrangeres busture til mange seværdige steder. Lejer man en bil kan det måske friste med at besøge en af de mange huler som ligger på den østlige del af øen. Man kan også bare tage ud og se det vilde landskab som præger vestsiden af Ibiza eller man kan besøge en af de mange unikke små landsbyer langs kysten.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

HSM Reina del Mar ★★★ 7n 2.355,-
Torre Azul ★★★★ 7n 2.466,-
Mediterranean bay ★★★★ 7n 2.638,-
Gracia Grace and Chic Hotel ★★★ 7n 2.934,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for El Arenal
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 24°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 17°C
Prognose for El Arenal