El Campello

El Campello er et ideelt feriested med både landsbyliv og lange sandstrande. Dette er en typisk spansk turistby med hyggelig atmosfære, og et fint udvalg af gode spisesteder. Ved byen ligger et fyrtårn som fungerede som vagttårn, hvor man holdt øje med angribende pirater. Der afholdes også en festival, hvor der spilles et skuespil, som varer flere dage, og den er klart værd at opleve Kysten opfordrer til dykkeroplevelser, sejlads og vindsurfing. Maden i byen er klassisk spansk, men man kan også få internationale retter.

El Campello er ideelt for dig som både vil have hyggeligt landsbyliv og sandstrande lige udenfor døren

Landsbyen ligger bare 14 kilometer fra Alicante, og er et sted med meget spændende historie.

Fyret i havnen blev bygget i 1500-tallet, og blev bemandet af en vagt, som skulle holde udkig efter angribende pirater. Hvert år i oktober er der en stor festival her, med et historisk skuespil, der handler om kampen mellem muslimer og kristne. Festivalen varer i flere dage og det er absolut værd at opleve.

Denne flotte kystlinjen og det krystalklare vand er som skabt til at dykke, sejle og vindsurfe og der er fine omgivelser, hvor man kan cykle og gå tur langs bjergryggene bag landsbyen. Dette er en typisk spansk turistby med en hyggelig atmosfære, og et fint udvalg af gode spisesteder med smagen af både det spanske og det internationale køkken.
Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Pueblo Acantilado Suites ★★★★ 7n 1.342,-
La Familia Gallo Rojo ★★★★ 7n 1.626,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for El Campello
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 17°C 6°C 15°C
februar 18°C 7°C 15°C
marts 19°C 8°C 15°C
april 21°C 10°C 17°C
maj 24°C 13°C 20°C
juni 27°C 17°C 23°C
juli 30°C 20°C 26°C
august 31°C 20°C 27°C
september 28°C 18°C 26°C
oktober 24°C 14°C 23°C
november 20°C 10°C 20°C
december 18°C 7°C 17°C
Prognose for El Campello