El Medano

El Medano er en kanarisk lille by. Turisterne er her i mindretal, og der er en rolig og afslappet atmosfære. Her er flotte strande, og grundet stedets åbne landskab og en stærke nordøstlige vind er stedet et af verdens bedst egnede områder til windsurfing og kitesurfing. På byens restauranter er både lokale og internationale retter på menuen. Store jetfly, som letter fra lufthavnen et par kilometer derfra, passerer tæt over El Medano.

El Medano er en af verdens bedste steder til vind- og kitesurfing

El Medano er en hyggelig kanarisk landsby på sydøstkysten af Tenerife. Fra landsbyen kan du vandre 3 kilometer langs stranden og ende ved foden af Montana Roja, som rager 171 meter op over havet. Ved El Medano er der flotte strande med lyst sand. På grund af det åbne landskab og den næsten konstante stærke nordøstlige vind er dette en af verdens bedste områder hvis man vil dyrke vind- og kitesurfing.

El Medano er ikke stedet for masseturisme og her er heller ikke gang i nattelivet. Landsbyen bærer mere præg af et laidback surfermiljø, med mange spisesteder, der har alt fra en lokal menu med tapasretter til japansk, mexikansk og andre internationale klassikere.

Store jetfly som letter fra lufthavnen blot et par kilometer borte, passerer tæt hen over El Medano.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for El Medano
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 22°C 15°C 21°C
februar 22°C 15°C 20°C
marts 23°C 16°C 20°C
april 23°C 16°C 20°C
maj 24°C 17°C 21°C
juni 25°C 19°C 22°C
juli 28°C 20°C 22°C
august 28°C 21°C 23°C
september 28°C 21°C 24°C
oktober 26°C 20°C 24°C
november 25°C 18°C 23°C
december 23°C 16°C 21°C
Prognose for El Medano