Faro

Faro er regionshovedstad i Algarve, og byen har ca. 60.000 indbyggere. Lufthavnen ligger ca. 4 km vest for byen, som rummer en charmerende gammel bydel, et universitet, en havn, en jernbanestation og en marina. Lige uden for centrum ligger shoppingcenteret, Jumbo, med et stort udvalg af varer og butikker. Turen ned til stranden er ca. 5 km lang og går gennem et sumpområde, men det er turen værd. Stranden er 6 km lang, har hvidt sand og er velegnet til surfing og andre former for vandsport. Her finder man også et stort udvalg af restauranter samt andre tilbud.

Faro er hovedstaden på Algarvekysten.

Byen har 60.000 indbyggere og en charmerende gammel bydel, et universitet, en havn, en jernbanestation og en marina.

Store dele af den gamle bydelen har smalle bilfri gader med et blomstrende folkeliv. Her ligger hyggelige butikker, små caféer og gode restauranter side om side. Ønsker du flere shoppingmuligheder så ligger shoppingcenteret Jumbo lige udenfor bymidten.

Flere af byens interessante bygninger ligger i den gamle bydelen. Og løfter du blikket mod tårne og tage vil du opdage, at der her i byen er storke der bygger sine reder.

Lidt vest for havnen kan du tage med på bådture ud til nærliggende strande i naturskønne områder langs kysten. En anden mulighed er at tage med en lille båd ud i de smukke marskområder tæt ved kysten. Vælger du at tage landevejen ud til hovedstranden går den gennem ca. 5 kilometer med marskområde, som er turen værd. Stranden er 6 kilometer lang, har hvidt sand og det er et udmærket sted at surfe og andre vandsportsaktiviteter. Her finder du også et godt udvalg af restauranter.

Lufthavnen ligger ca. 4 kilometer vest for byen.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Faro
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 16°C 7°C 17°C
Feb. 17°C 8°C 16°C
Mar. 19°C 9°C 16°C
Apr. 20°C 10°C 18°C
Maj 22°C 13°C 19°C
Jun. 26°C 16°C 21°C
Jul. 29°C 18°C 22°C
Aug. 29°C 18°C 23°C
Sep. 27°C 17°C 22°C
Okt. 23°C 14°C 22°C
Nov. 20°C 11°C 20°C
Dec. 17°C 9°C 18°C
Prognose for Faro