Fethiye

Blandt Tyrkiets fineste badesteder regnes Fethiye for at være det bedste. Byen ligger mellem Antalya og Marmaris. I Fethiyes havnen er der flere barer og tavernaer, og herfra kan man tager vandtaxi til nogle af de nærliggende steder og herfra går der også minibusser til byen Dolmus. I Fethiyes gamle bymidte er der basarer med spændende butikker. Der er fine strande i Fethiye, men hvis man tager et stykke uden for byen, finder man de aller bedste steder - bl.a. Ölüdeniz-stranden, som er 2 km lang. Afstanden fra lufthavnen til Fethiye er ca. 70 km.

Fethiye  regnes for at være et af Tyrkiets bedste rejsemål

Her kan du kombinere afslappede feriedage i et internationale omgivelser med ture til områder med et historisk vingesus.

Landsbyen har rødder helt tilbage til år 400 før vor tid, og ruinerne af et amfiteater ligger lidt syd for byen. Her finder du også et område med de store gravkamre, som har flotte ornamenterede facader.

I Fethiyes havn ligger et gammelt fiskertorv med et utal af små og hyggelige restauranter. I dette område finder du også Fethiyes gamle bydel med basarer og mange spændende butikker. Herfra kan du tage vandtaxi til nogle af de nærliggende steder. Vil man længere omkring går der også minibusser kendt under navnet Dolmus.

Der er fine strande ved Fethiye, og et stykke udenfor byen ligger byens nok bedste strand, Ölüdeniz-strand, som er 2 kilometer lang. Fethiye er også et godt startsted for en flot vandrerute som strækker sig ned mod Antalya. Paraglidere fra hele verden kommer til dette området for dyrke deres hobby under optimale forhold.

Til lufthavnen fra byen er der omkring 70 km.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Fethiye
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 10°C 2°C 18°C
Feb. 11°C 2°C 17°C
Mar. 14°C 4°C 17°C
Apr. 18°C 7°C 18°C
Maj 24°C 11°C 21°C
Jun. 29°C 16°C 25°C
Jul. 33°C 19°C 28°C
Aug. 33°C 19°C 29°C
Sep. 29°C 15°C 28°C
Okt. 23°C 10°C 25°C
Nov. 16°C 6°C 22°C
Dec. 11°C 3°C 19°C
Prognose for Fethiye