Firenze

Firenze er en af Italiens smukkeste byer og ligger i den populære region Toscana. I byen findes smalle kringlede gader og smukke pladser hvor historien stadig kan mærkes i luften og bygningerne. Arkitekturen er imponerende og en aktivitet her er blot at vandre gennem gaderne og se på husenes smukke facader. Byen har et væld af butikker for de shoppelystne og lige udenfor byen ligger flere markeder og outletbutikker, hvor man kan gøre en god handel. Som i de fleste andre byer i Italien, kan man i Firenze spise godt. Firenzes lufthavn godt 5 kilometer uden for byen, og vil man til Pisa er der ca. 80 km.

Firenze ligger i Toscana og er et af Italiens smukkeste steder.

Byen byder på trange og snørklede gader, som leder frem til torvene, og man kan fornemme den historiske atmosfære. Byen er enestående og smuk med fantastiske husfacader og en enorm arkitektur fra middelalderen. Firenze har i tillæg et stort udvalg af gallerier, museer og andre seværdigheder.

Shoppingbehovet kan også let tilfredsstilles da byen har masser af butikker med blandt andet skindvarer, som fx. sko, jakker og tasker, der fås i alle prisklasser. Hvis man vil prutte om prisen, er der flere markeder og outlet-butikker uden for Firenze by, som man bør besøge. Firenze har som de fleste andre italienske byer et skønt køkken og på byens restauranter er det muligt at spise og drikke godt.

Hvis man vælger at leje bil, er mulighederne for at opdage et fantastisk landskab, i området omkring byen, gode.

Firenze lufthavn ligger ca. 5 km uden for byen, og til Pisa er der ca. 80 km.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hotel Botticelli ★★★ 3n 1.640,-
Hotel Corona d Italia ★★★ 3n 1.699,-
Grand Hotel Cavour Florence (ex Cavour Hotel) ★★★★ 3n 1.734,-
Gourmet B&B Villa Landucci ★★★★ 4n 1.759,-
Hotel Monna Lisa ★★★★ 3n 1.866,-
Kraft Hotel ★★★★ 3n 1.918,-
Cellai Boutique Hotel ★★★★ 2n 1.971,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Firenze
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 10°C 1°C
februar 12°C 3°C
marts 15°C 5°C
april 19°C 8°C
maj 23°C 11°C
juni 27°C 15°C
juli 31°C 17°C
august 31°C 17°C
september 27°C 14°C
oktober 21°C 10°C
november 15°C 6°C
december 10°C 2°C
Prognose for Firenze