Flic en Flac

Flic en Flac er et børnevenligt sted på vestkysten af Mauritius. Vejret er stabilt her og modsat østkysten bliver havet ikke så vildt her. Selve byen er vokset fra at være en lille fiskerlandsby til at være en yndet turistdestination med alt hvad dertil hører af restauranter, caféer, butikker og turoperatører, der tilbyder et stort udvalg af aktiviteter og udflugter. Fra Flic en Flac er der omkring en time til lufthavnen som ligger ved Grand Baie.

Flic en Flac har børnevenlige hoteller og dejlige strande

Mauritius vestkyst ligger den lille by Flic en Flac. På samme måde som Grand Baie, der ligger på nordkysten, er Flic en Flac vokset fra at være en fiskerlandsby til at blive et knudepunkt for turister på vestkysten. Her er der butikker, restauranter og turoperatører der sælger aktiviteter og udflugter.

Flic en Flac og omegn har store strande hvor flere hoteller har fundet deres naturlige plads. Mange af disse hoteller er meget familievenlige. Det, der lokker allermest her, er det stabile vejr på vestkysten. Denne side af Mauritius ligger i læ for vinden, som kommer fra sydøst, og da havet kan være noget mere vildt på østkysten er badeforholdene derfor bedre egnet til børn på vestkysten. De bedste dykkerforhold får man også på denne side af Mauritius.

Flic en Flac ligger ca. 1 time fra Grand Baie og lufthavnen. Belle Mare ligger 70-80 minutter herfra.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Manisa Hotel ★★★ 7n 7.236,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Flic en Flac
kalender DagDag NatNat BadBad
Prognose for Flic en Flac