Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligger i Florida, og er en af de mest kendte feriebyer I USA. Her er der kilometervis af flotte sandstrande og her nyder man sol, hav og festlige aftner. Miami Beach ligger 40 minutter fra Fort Lauderdale her kan man opleve jetset, shopping og mad. I området omkring Fort Lauderdale ligger et antal store shopping malls, hvor man kan gøre gode køb og opleve en ægte amerikansk foodcourt.Det er også her fra byen at de store krydstogtskibe sejler ud. Det er oplagt at komme omkring i en lejet bil.

Familie favoritten Fort Lauderdale har sommer hele året.

Fort Lauderdale er kendt som Amerikas Venedig og byen ligger omkring 50 kilometer nord for Miami. Langs stranden ligger promenaden Atlantic Boulevard, her kan man cykle eller stå på rulleskøjter og nyde det varme klima og byens palmer.

Langs byens enorme kanalsystem ligger imponerende luksusvillaer og de fortøjede både her er mindst lige så imponerende som husene. Der er enormt smukt i Fort Lauderdale, og man kan komme rundt med vandtaxi eller vandbus. Udvalget er komplet, hotellerne er gode, strandene herlige, der er mange restauranter, og shoppingforholdene er gode.

Byen er mest kendt for sine fisk- og skalddyrsrestauranter, hvor man kan bestille mad i alle prisklasser. Nattelivet er dog lidt begrænset.

Klimaet i Fort Lauderdale er subtropisk, sommeren er lang, varm og fugtig, og vinteren er tempereret og tør. Orkansæsonen starter om efteråret, og selv om orkaner sjældent rammer kysten, er denne sæson præget af storme og regn. Den bedste tiden at rejse hertil er fra december til maj, hvor temperaturen ligger omkring 25-28 grader i dagtimerne.

Med god infrastruktur og trygge rammer er Fort Lauderdale også et udmerket sted at hen med børn.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Fort Lauderdale
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 24°C 15°C 24°C
Feb. 25°C 16°C 24°C
Mar. 26°C 18°C 25°C
Apr. 28°C 20°C 27°C
Maj 30°C 22°C 28°C
Jun. 31°C 24°C 29°C
Jul. 32°C 25°C 30°C
Aug. 32°C 25°C 30°C
Sep. 31°C 24°C 30°C
Okt. 29°C 22°C 29°C
Nov. 27°C 19°C 27°C
Dec. 25°C 16°C 25°C
Prognose for Fort Lauderdale