Frankfurt

Frankfurt er en international by og her er imponerende skyskrabere og endda Europas højeste bygning. I Frankfurt går man meget op i kunst og kultur så er man glad for museer, koncerter, biografer og teatre så er Frankfurt en oplagt rejsedestination. Byen har også flere shoppingcentre og handelsgader særligt omkring gaden Ziel. Byen er fyldt med tilflyttere hvilket er med til at skabe en helt særlig international stemning på byens restauranter og barer. Nattelivet her er også aktivt og her er der rigeligt med natklubber og diskoteker at vælge imellem. For at opleve byen behøver man blot hoppe i et par gode sko og gå rundt på må og få. Man kan dog også vælge at tage sporvognen, Ebbelwei Express, hvis man gerne vil hvile fødderne lidt. Mens man er i byen kan man også besøge den zoologiske have som har hele 500 forskellige dyrearter. Sidst men ikke mindst bør man sejle en tur på Mains mens solen går ned, det er en fantastisk måde at se byen.

Frankfurt er en af Europas vigtigste kulturbyer

Frankfurt ligger ved floden Main, og anses for at være Europas største finansmetropol, men byen har meget mere at byde på.

Byen har et stort udvalg i kulturelle oplevelser. Der er masser af flot arkitektur, et imponerende stort udvalg af museer og kunstudstillinger. Er man interesseret i koncerter, biografer, teater eller operaer så får man alt hvad hjertet begærer i Frankfurt.

Den internationale by har Tysklands mest imponerende skyskrabere og Europas højeste bygning. Der er nok ikke nogen anden by i Europa som investerer mere i kunst og kultur end Frankfurt. De mest kendte museer er Städelsches Kunstinstitut und Städtische Galerie, og Naturmuseum Senckenberg. Den botaniske have i Frankfurt er også værd at besøge, den er ganske storslået og meget smuk.

Om sommeren kan du sidde og nyde en udendørs kop kaffe eller øl, gå tur langs floden Main eller smutte ind i et aircondition-kølet center og bruge lidt penge. Faktisk er Frankfurt er et lille shoppingparadis og man kan for eksempel tage en tur til gaden Ziel, hvor Frankfurts største varehuse og en masse spændende butikker ligger.

Næsten hver 3. person du møder i Frankfurt har ikke et tysk pas, hvilket giver Frankfurt et meget internationalt præg med en hyggelig atmosfære. Siden Frankfurt er en form for smeltedigel af forskellige mennesker og kulturer, finder man også restauranter rundt omkring i byen, som laver specialiteter fra alle verdenshjørner. Nattelivet i Frankfurt er også super godt og der er rigeligt med barer, restauranter og diskoteker.

Det er ikke nødvendigt at hoppe på en rød sightseeing bus i Frankfurt. Anskaf hellere et kort over byen, og hop i et par gode spadseresko og så er det ellers bare at gå. Det meste man skal se ligger ganske tæt ved centrum i Frankfurt. Men en guidet tur med sporvognen, Ebbelwei Express, kan anbefales.

Frankfurt Zoo er et sted man bør besøge især hvis man gerne vil se eksotiske dyr. Her findes løver, aber, krokodiller og masser af andre dyr fra hele verden. Frankfurt Zoo har hele 500 forskellige dyrearter og 4500 forskellige dyr.

Når dagen er ved at være omme i Frankfurt kan man tage en bådtur på Main. Mens solen går ned kan man se skyskraberne begynde at lyse op. Du vil sikkert også kunne få øje på Frankfurt Museum riverbank, som har en fantastisk beliggenhed lige ud til floden. Der er flere flod-cruises og bådselskaber som tilbyder sådanne ture i Frankfurt.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Frankfurt am Main
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 4°C -1°C
februar 6°C -1°C
marts 10°C 2°C
april 14°C 4°C
maj 20°C 8°C
juni 22°C 12°C
juli 25°C 14°C
august 25°C 13°C
september 20°C 10°C
oktober 14°C 6°C
november 8°C 2°C
december 5°C 0°C
Prognose for Frankfurt am Main