Korfu

Korfu er en fantastisk ø med fine strande og lækkert badevand. Landskabet er skiftende med bjerge, dybe kløfter, oliventræer og pinjetræer. Korfu er en forholdsvis frodig ø, og er resultatet af for breddegraderne betragtet en hel del regn. En flot ø.

På Korfu finder du en god blanding af nyt og gammelt. Øen har været et populært feriemål siden middelalderen, og mange kongelige, kendte og rige har besøgt Korfu i de sidste 1000 år. På Korfu er der mange forskellige aktiviteter at vælge mellem: vandsport, golf, vandreture og cykelsafari. Korfu by har en dejlig atmosfære, hvor fortid og nutid blandes på den bedst tænkelige måde, og her er også en hel del natteliv. Den gamle bydel i Korfu by er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Geografisk ligger Korfu i det Ioniske Hav, med den sydlige side rettet mod Middelhavet og det nordlige side rettet mod Adriaterhavet.

Hvis du leder efter den bedste strand på Korfu, skal du vælge den østlige side. Men der er også mange gode strande på den vestlige side, dog med en del mere grov sand og en del sten. På østsiden blæser der mere om sommeren – kan være godt at vide. Feriebyen Lardos, som ligger på øens sydlige side, tilbyder mange fine strande.

På Korfu kan du shoppe typiske souvenirer, keramik og olivenolie, t-shirts og andet typisk turist-habengut. Det du spiser på Korfu er en blanding af typiske græske retter og mad med italienske fortegn – øen ligger ikke langt fra Italien geografisk regnet. Ofte vil du blive tilbudt en lokal snaps eller aperitif sammen med dit måltid.

Hvem vil kunne lide Korfu?

Korfu er et godt valg for dig, som vil have sol og strand i det græske, og med gennemgående høj standard. Her får du fine strande, flot natur, masser at kigge på og ikke mindst en afslappet stemning. Turismen er der, men på et rimeligt niveau.

 

Hvornår skal man rejse til Korfu?

Sæsonen på Korfu er fra maj til september. Sommeren kan være meget varm. De bedste tilbud får ud, hvis du ikke rejser hertil i juni, juli eller august.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Corfu
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 14°C 5°C 16°C
februar 14°C 6°C 16°C
marts 16°C 7°C 16°C
april 19°C 10°C 17°C
maj 24°C 13°C 20°C
juni 28°C 17°C 24°C
juli 31°C 19°C 26°C
august 31°C 19°C 26°C
september 28°C 17°C 26°C
oktober 23°C 14°C 23°C
november 18°C 10°C 20°C
december 15°C 7°C 18°C
Prognose for Corfu